Ургамлын гаралтай түүхий эд боловсруулах технологийн үндэс : Исгэлтийн үйлдвэрлэлийн технологи / Зохиогч. Ц. Цэен, О. Батмөнх, О. Гансайхан ; Хэвлэлийн эх бэлтгэсэн. Г. Гомбо, Ж. Туяацэцэг, Я. Алтанцэцэг Боть 2
Material type:
- Principles of Plant origin Food Technology: Fermentation technology /
- 36.87
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.87 Ц 943 (Browse shelf(Opens below)) | 20538 | Available | 20511 |
Соёолж үйлдвэрлэх технологи -- Пиво үйлдвэрлэх технологи -- Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи -- Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи -- Спирт үйлдвэрлэх технологи -- Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи -- Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл --Бичил биетийн гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи /
Соёолж үйлдвэрлэх технологи. Пиво үйлдвэрлэх технологи. Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи. Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи. Спирт үйлдвэрлэх технологи. Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи. Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл. Бичил биетний гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи
Монгол (Кирил)