Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын Нийтийн Төв Номын Сангийн Kаталог
Ulaanbaatar city Public Library Catalog

Image from Google Jackets
Image from OpenLibrary

Ургамлын гаралтай түүхий эд боловсруулах технологийн үндэс : Исгэлтийн үйлдвэрлэлийн технологи / Зохиогч. Ц. Цэен, О. Батмөнх, О. Гансайхан ; Хэвлэлийн эх бэлтгэсэн. Г. Гомбо, Ж. Туяацэцэг, Я. Алтанцэцэг Боть 2

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Mongolian Publication details: Улаанбаатар 2000 "Согоо нуур" ХХКDescription: 228 хуудастай ; Хүснэгт, графиктай ; 25 смUniform titles:
  • Principles of Plant origin Food Technology: Fermentation technology /
Subject(s): Other classification:
  • 36.87
Contents:
Соёолж үйлдвэрлэх технологи -- Пиво үйлдвэрлэх технологи -- Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи -- Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи -- Спирт үйлдвэрлэх технологи -- Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи -- Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл --Бичил биетийн гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи /
Summary: Соёолж үйлдвэрлэх технологи. Пиво үйлдвэрлэх технологи. Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи. Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи. Спирт үйлдвэрлэх технологи. Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи. Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл. Бичил биетний гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи
List(s) this item appears in: Дэлхийн хүнсний өдөрт
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Copy number Status Barcode
Ном - Books Ном - Books Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим 36.87 Ц 943 (Browse shelf(Opens below)) 20538 Available 20511

Соёолж үйлдвэрлэх технологи -- Пиво үйлдвэрлэх технологи -- Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи -- Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи -- Спирт үйлдвэрлэх технологи -- Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи -- Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл --Бичил биетийн гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи /

Соёолж үйлдвэрлэх технологи. Пиво үйлдвэрлэх технологи. Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи. Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи. Спирт үйлдвэрлэх технологи. Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи. Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл. Бичил биетний гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи

Монгол (Кирил)

Share
Хаяг: Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын нийтийн төв номын сан, Сөүлийн гудамж-7, Сүхбаатар дүүрэг, 14251, Улаанбаатар хот, Монгол улс.
Утас:+976-70115704, 70116809 | Факс:+976-70115703