Ургамлын гаралтай түүхий эд боловсруулах технологийн үндэс : Исгэлтийн үйлдвэрлэлийн технологи /
36.87 / Ц 943
Цэен Ц.
Ургамлын гаралтай түүхий эд боловсруулах технологийн үндэс : Исгэлтийн үйлдвэрлэлийн технологи / Боть 2 / Зохиогч. Ц. Цэен, О. Батмөнх, О. Гансайхан ; Хэвлэлийн эх бэлтгэсэн. Г. Гомбо, Ж. Туяацэцэг, Я. Алтанцэцэг - Улаанбаатар .: "Согоо нуур" ХХК , 2000 .- 228 хуудастай ; .-
Соёолж үйлдвэрлэх технологи -- Пиво үйлдвэрлэх технологи -- Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи -- Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи -- Спирт үйлдвэрлэх технологи -- Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи -- Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл --Бичил биетийн гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи /
Соёолж үйлдвэрлэх технологи. Пиво үйлдвэрлэх технологи. Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи. Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи. Спирт үйлдвэрлэх технологи. Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи. Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл. Бичил биетний гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи
Монгол (Кирил)