Хүнсний зарим түүхий эд судлал Ред. Я. Алтанцэцэг, Д. Ган-Очир
Material type:
- 9789992984813
- 36
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 32941 | Available | 267748 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 22948 | Available | 374916 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36 Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 22849 | Available | 477844 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 36 Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 17901 | Available | 577140 | |
![]() |
4-р салбар | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 4B1375 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 20427 | Available | 111362 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 111363 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 20422 | Available | 111360 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 20426 | Available | 111361 |
Browsing Хотын төв номын сан shelves, Shelving location: Чөлөөт сонголттой Б - танхим Close shelf browser (Hides shelf browser)
Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй, Хүнсний үйлдвэрийн тоног төхөөрөмж, Хүнсний хими, технологи, хүнсний биотехнологи, Хүнсний үйлдвэрийн удирдлага, хүнсний микробиологи зэрэг мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудад зориулав.