Хүнсний зарим түүхий эд судлал Ред. Я. Алтанцэцэг, Д. Ган-Очир
Material type:
- 9789992984813
- 36
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 32941 | Available | 267748 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 22948 | Available | 374916 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36 Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 22849 | Available | 477844 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 36 Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 17901 | Available | 577140 | |
![]() |
4-р салбар | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 4B1375 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 20427 | Available | 111362 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 111363 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 20422 | Available | 111360 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | Х 195 (Browse shelf(Opens below)) | 20426 | Available | 111361 |
Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи, эрүүл ахуй, Хүнсний үйлдвэрийн тоног төхөөрөмж, Хүнсний хими, технологи, хүнсний биотехнологи, Хүнсний үйлдвэрийн удирдлага, хүнсний микробиологи зэрэг мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудад зориулав.