000 02649nam a22003131a 4500
999 _c18704
_d18704
008 140729s2000 mp ed||| |||| 00| 0 mon d
040 _aMN-UlPL
041 _amon
084 _a36.87
_bЦ 943
100 0 0 _aЦэен Ц.
_92615
_eЗохиогч
240 0 0 _aPrinciples of Plant origin Food Technology: Fermentation technology /
245 0 0 _aУргамлын гаралтай түүхий эд боловсруулах технологийн үндэс : Исгэлтийн үйлдвэрлэлийн технологи /
_cЗохиогч. Ц. Цэен, О. Батмөнх, О. Гансайхан ; Хэвлэлийн эх бэлтгэсэн. Г. Гомбо, Ж. Туяацэцэг, Я. Алтанцэцэг
_bБоть 2
260 _aУлаанбаатар
_c2000
_b"Согоо нуур" ХХК
300 _a228 хуудастай ;
_bХүснэгт, графиктай ;
_c25 см ;
505 0 _aСоёолж үйлдвэрлэх технологи -- Пиво үйлдвэрлэх технологи -- Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи -- Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи -- Спирт үйлдвэрлэх технологи -- Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи -- Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл --Бичил биетийн гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи /
520 _aСоёолж үйлдвэрлэх технологи. Пиво үйлдвэрлэх технологи. Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи. Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи. Спирт үйлдвэрлэх технологи. Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи. Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл. Бичил биетний гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи
546 _aМонгол (Кирил)
650 4 _aТехникийн шинжлэх ухаан
650 4 _aҮйлдвэрийн технологи
650 4 _aХүнсний үйлдвэрлэл
650 4 _aИсгэх үйлдвэрлэл
700 0 _aЦэен Ц.
_eЗохиогч
700 0 _aБатмөнх О.
_eЗохиогч
700 0 _aГансайхан О.
_eЗохиогч
700 0 _aГомбо Г.
_eХэвлэлийн эх бэлтгэсэн
700 0 _aТуяацэцэг Ж.
_eХэвлэлийн эх бэлтгэсэн
700 0 _aАлтанцэцэг Я.
_eХэвлэлийн эх бэлтгэсэн
942 _2ББК
_cBK