000 | 02649nam a22003131a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c18704 _d18704 |
||
008 | 140729s2000 mp ed||| |||| 00| 0 mon d | ||
040 | _aMN-UlPL | ||
041 | _amon | ||
084 |
_a36.87 _bЦ 943 |
||
100 | 0 | 0 |
_aЦэен Ц. _92615 _eЗохиогч |
240 | 0 | 0 | _aPrinciples of Plant origin Food Technology: Fermentation technology / |
245 | 0 | 0 |
_aУргамлын гаралтай түүхий эд боловсруулах технологийн үндэс : Исгэлтийн үйлдвэрлэлийн технологи / _cЗохиогч. Ц. Цэен, О. Батмөнх, О. Гансайхан ; Хэвлэлийн эх бэлтгэсэн. Г. Гомбо, Ж. Туяацэцэг, Я. Алтанцэцэг _bБоть 2 |
260 |
_aУлаанбаатар _c2000 _b"Согоо нуур" ХХК |
||
300 |
_a228 хуудастай ; _bХүснэгт, графиктай ; _c25 см ; |
||
505 | 0 | _aСоёолж үйлдвэрлэх технологи -- Пиво үйлдвэрлэх технологи -- Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи -- Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи -- Спирт үйлдвэрлэх технологи -- Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи -- Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл --Бичил биетийн гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи / | |
520 | _aСоёолж үйлдвэрлэх технологи. Пиво үйлдвэрлэх технологи. Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи. Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи. Спирт үйлдвэрлэх технологи. Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи. Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл. Бичил биетний гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи | ||
546 | _aМонгол (Кирил) | ||
650 | 4 | _aТехникийн шинжлэх ухаан | |
650 | 4 | _aҮйлдвэрийн технологи | |
650 | 4 | _aХүнсний үйлдвэрлэл | |
650 | 4 | _aИсгэх үйлдвэрлэл | |
700 | 0 |
_aЦэен Ц. _eЗохиогч |
|
700 | 0 |
_aБатмөнх О. _eЗохиогч |
|
700 | 0 |
_aГансайхан О. _eЗохиогч |
|
700 | 0 |
_aГомбо Г. _eХэвлэлийн эх бэлтгэсэн |
|
700 | 0 |
_aТуяацэцэг Ж. _eХэвлэлийн эх бэлтгэсэн |
|
700 | 0 |
_aАлтанцэцэг Я. _eХэвлэлийн эх бэлтгэсэн |
|
942 |
_2ББК _cBK |