TY - BOOK AU - Батсүх Т. AU - Бейсен Б. AU - Нарантуяа Б. AU - Болормаа Д. AU - Дэжидмаа Ц. AU - Мягмарсүрэн П. AU - Лхагвасүрэн Т. AU - Сэргэлэн Б. AU - Уранхайч Ч. AU - Гэрэлмаа С. ED - Ж.Самбуугийн нэрэмжит Мал Аж Ахуйн Эрдэм Шинжилгээний Хүрээлэн TI - Мал аж ахуйн эрдэм шинжилгээний хүрээлэнгийн бүтээл № 38 SN - 9789919208707 U1 - 636 PY - 2021/// CY - Улаанбаатар PB - "Китаб" ХХК KW - хөдөө аж ахуй KW - мал аж ахуй N1 - Нэг: Бэлчээр, тэжээл, ургамлын генофондын судалгаа Сүрлийг энзимээр боловсруулж хурганы тэжээлд ашигласан дүнгээс -- Ферментацийн процессийн үндсэн параметрүүдийн тохиромжтой утгыг тодорхойлсон дүн -- Малын тэжээлийн химийн найрлага, шимт чанар -- Цөлөрхөг хээрийн бэлчээрийн ургац хуримтлал, ашиглалт, шимт чанар Хоёр: Мал аж ахуйн судалгаа Нарийвтар ноост тал нутгийн цагаан үүлдрийн хонины ноосны чанарын зарим үзүүлэлт -- Хогоргын монгол үхрийн галбир, бие цогцсын зарим онцлогийг судалсан дүн -- Нарийн, нарийвтар ноост хонины арьсны гистологи бүтэц ба гэмтлийн судалгаа -- Баруун бүс нутагт малчдын оролцоотой ямааны бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн өнөөгийн байдал болон үржлийн зорилгыг тодорхойлсон нь -- Хялгасан ширхэгээр галд тэсвэртэй барилгын материал үйлдвэрлэх ER -