TY - BOOK AU - Коссов В.В TI - Хүнсний программ PY - 1985/// CY - УБ PB - УХГ KW - хүнсний үйлдвэрлэл N1 - Хүнсний хэрэгцээ -- Бүтээгдэхүүний дэд программ -- Үр тариа ба таохан бүтээгдэхүүн -- Загасан бүтээгдэхүүн -- Ургамлын тос -- Хүнсний амтат бараа; Хүнс N2 - Энэхүү номонд хүнсний программыг хэрэгжүүлэх 3 гол чиглэл болох улс ардын аж ахуйн хүнсний хэрэгцээнд үнэлгээ өгөх энэ үндсэн дээр бүтээгдэхүүний дэд программ зохиох талаар анхаарлаа хандуулах талаар ER -