Жимс жимсгэний аж ахуйд баримтлах хөдөө аж ахуйн зохистой дадал : (GAP-Good Agricultural Practices) Хянан тохиолдуулсан: Д. Ундармаа ; Хэвлэлийн эх бэлтгэсэн: Б. Удвал
Material type:
- 9789919039172
- 630 Х 223
- 42.35
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 42.35 Х 223 (Browse shelf(Opens below)) | 68180 | Available | 168380 |
Номын нүүр хуудасны дээд талд: Монгол Улсын Засгийн газар, ХААИС
Талбай сонголт, хөрс боловсруулалт, хамгаалалтын ойн зурвас байгуулах, тарьц суулгацыг тариалалтанд бэлтгэх, үржүүлэг -- Ургамал ургалтын үеийн технологийн мөрдөлт, усалгаа, ургамал хамгааллын менежмент -- Ургамал хамгааллын бодисыг хэрэглэх хөдөө аж ахуйн зохистой дадал -- Байгальд халгүй аргаар жимс жимсгэний өвчин, хөнөөлт шавьжтай тэмцэх зохистой дадал -- Жимс жимсгэний тариаланд эрдэс бордоо ашиглах зохистой дадал -- Ургамал хамгааллын бодис, бордоог хадгалах, тээвэрлэхэд тавигдах шаардлага -- Жимс жимсгэний хураалтын үе, түүний дараах үйл ажиллагааны арга хэмжээ -- Жимс жимсгэний аж ахуйд хураалтын дараа баримтлах зохистой дадал -- Ажилтны мэдлэг, мэргэжил дээшлүүлэх сургалтын тогтолцоо -- Олон нийттэй харилцах --
Энэхүү гарын авлагад жимс жимсгэний тариалалтаас өмнөх, тариалалтын үе, ургамал ургалтын үе, ургац хураалт, хадгалалт, савлалт, тээвэрлэлт зэрэг хүнсний анхан шатны үйлдвэрлэлийн үе шат бүрийн технологи, ургамлын эрүүл ахуй, хорио цээрийн дэглэм, ажиллагсад болон ажлын байранд тавигддаг эрүүл ахуй, ариун цэврийн шаардлагын талаар тусгасан болно.
Монгол Кирилл