Мал аж ахуйн эрдэм шинжилгээний хүрээлэнгийн бүтээл № 38 Ерөнхий эрхлэгч Т. Батсүх ; Гишүүд Б. Бейсен, Б. Нарантуяа, П. Мягмарсүрэн ба бус ; Хянан тохиолдуулсан Т. Батсүх, П. Мягмарсүрэн ; Эмхэтгэсэн Б. Нарантуяа, Д. Болормаа, Т. Лхагвасүрэн ба бус
Material type:
- 9789919208707
- 636 М 16
- 45
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 45 М 16 (Browse shelf(Opens below)) | 64197 | Available | 164397 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 45 М 16 (Browse shelf(Opens below)) | 64198 | Available | 164398 |
Нэг: Бэлчээр, тэжээл, ургамлын генофондын судалгаа
Сүрлийг энзимээр боловсруулж хурганы тэжээлд ашигласан дүнгээс -- Ферментацийн процессийн үндсэн параметрүүдийн тохиромжтой утгыг тодорхойлсон дүн -- Малын тэжээлийн химийн найрлага, шимт чанар -- Цөлөрхөг хээрийн бэлчээрийн ургац хуримтлал, ашиглалт, шимт чанар
Хоёр: Мал аж ахуйн судалгаа
Нарийвтар ноост тал нутгийн цагаан үүлдрийн хонины ноосны чанарын зарим үзүүлэлт -- Хогоргын монгол үхрийн галбир, бие цогцсын зарим онцлогийг судалсан дүн -- Нарийн, нарийвтар ноост хонины арьсны гистологи бүтэц ба гэмтлийн судалгаа -- Баруун бүс нутагт малчдын оролцоотой ямааны бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэлийн өнөөгийн байдал болон үржлийн зорилгыг тодорхойлсон нь -- Хялгасан ширхэгээр галд тэсвэртэй барилгын материал үйлдвэрлэх