Аюулгүй хүнс хэрэглээний микробиологи Ред. С. Цэндсүрэн
Material type:
- 9789996287329
- 363.19 Э 739
- 36.1
Item type | Current library | Call number | URL | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 36-1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 37681 | Available | 267731 | ||
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 36-1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 37680 | Available | 267730 | ||
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 36-1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 37679 | Available | 267729 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Уншлагын танхим | 36 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 37679 | Available | 201429 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Уншлагын танхим | 36 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 37680 | Available | 201430 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Уншлагын танхим | 36 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 37681 | Available | 201431 | ||
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 36.1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 25154 | Available | 300677 | ||
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 36.1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 25155 | Available | 360257 | ||
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 36.1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 25153 | Available | 360214 | ||
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 36-1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 26489 | Available | 302213 | ||
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36.1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 25070 | Available | 400479 | ||
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36.1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 25071 | Available | 400480 | ||
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36.1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 25072 | Available | 400481 | ||
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36.1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 26639 | Available | 402447 | ||
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 36.1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 20279 | Available | 500448 | ||
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 36.1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 20280 | Available | 500449 | ||
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 36.1 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 20281 | Available | 500450 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | 36782 | Available | 150203 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | Link to resource | 84878 | Available | 150202 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36 Э 739 (Browse shelf(Opens below)) | Link to resource | 84877 | Available | 150201 |
Browsing 1-р салбар shelves, Shelving location: Уншлагын танхим Close shelf browser (Hides shelf browser)
Энэхүү номонд хүнсний аюулгүй байдал, микробиологийн тухай ерөнхий ойлголт, бичил биетнээр өдөөгдөх хоолны хордлого, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт, хамгаалалтын талаар өгүүлсэн байна.
ном зүй. х 487-494