Түүхий эд судлал Ред. Б. Энхтуяа
Material type:
- 9789996253416
- 333.7 Л 874
- 30.3
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Notes | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Л 874 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 200012 | |||
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Л 874 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 200013 | |||
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Л 874 (Browse shelf(Opens below)) | 24732 | Available | 300016 | ||
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Л 874 (Browse shelf(Opens below)) | 24733 | Available | 300017 | ||
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Л 874 (Browse shelf(Opens below)) | 24643 | Available | 400015 | ||
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Л 874 (Browse shelf(Opens below)) | 24644 | Available | 400016 | ||
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Л 874 (Browse shelf(Opens below)) | 19864 | Available | 500015 | ||
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 30.3 Л 874 (Browse shelf(Opens below)) | 19865 | Available | 500016 | ||
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 30.3 Л 874 (Browse shelf(Opens below)) | 39956 | Available | Гэрээр олгохгүй | 148615 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 30.3 Л 874 (Browse shelf(Opens below)) | 39957 | Available | 148616 |
Browsing Хотын төв номын сан shelves, Shelving location: Чөлөөт сонголттой Б - танхим Close shelf browser (Hides shelf browser)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
No cover image available No cover image available |
![]() |
![]() |
||
30.3 И 923 Монгол малын арьсны бүтэц / | 30.3 И 923 Монгол малын арьсны бүтэц / | 30.3 Л 874 Түүхий эд судлал | 30.3 Л 874 Түүхий эд судлал | 30.3 Н 985 Монгол ноолуур: Эдийн засаг, стратегийн маркетингийн асуудлууд | 30.3 Э 661 Арьс шир | 30.3 Э 661 Арьс шир |
Эл номондоо малын ноос, арьс шир, ан зөөлөн үст түүхий эд, эрдэс болон бусад түүхий эд гэсэн 5 бүлэгтэй бичиж бүлэг тус бүрт үйлдвэрлэлд шаардлагатай түүхий эдийн дотоод бүтэц, физик, химийн шинж чанарын үзүүлэлт, анхан шатны боловсруулалт, чанарын хяналт зэрэг технологи үйл ажиллагааг тодорхойлж бичсэн.
ном зүй: х. 238
Мал амьтны гаралтай болон эрдсийн түүхий эд судлалын сургалт явуулдаг бүх шатны сургуулийн багш оюутнуудад зориулав.