Хүнс үйлдвэрлэлийн технологийн үндэс Ред. Ж.Октябрь
Material type:
- 9789992941409
- 36.81
Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
1-р салбар Уншлагын танхим | 36.81 | О-322 (Browse shelf(Opens below)) | 33397 | Available | 233229 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 36.81 О-322 (Browse shelf(Opens below)) | 23391 | Available | 375353 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 36.81 О-322 (Browse shelf(Opens below)) | 23300 | Available | 478295 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 36.81 О-322 (Browse shelf(Opens below)) | 18340 | Available | 577497 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | О-322 (Browse shelf(Opens below)) | 36258 | Available | 140394 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | О-322 (Browse shelf(Opens below)) | 36259 | Available | 140395 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | О-322 (Browse shelf(Opens below)) | 36256 | Available | 140392 | |
![]() |
Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим | 36.81 | О-322 (Browse shelf(Opens below)) | 36257 | Available | 140393 |
Browsing 2-р салбар shelves, Shelving location: Уншлагын танхим Close shelf browser (Hides shelf browser)
хүнсний үйлдвэрлэхүйн технологи хэмээх сурах бичиг нь хүний амьдралын анхдагч хэрэгцээ болох хүнс үйлдвэрлэхүйн технологийн арга зүйг эзэмших хэрэгт нэн чухал бүтээл болсныг зориуд тэмдэглэе