Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын Нийтийн Төв Номын Сангийн Kаталог
Ulaanbaatar city Public Library Catalog

Image from Google Jackets
Image from OpenLibrary

Ургамлын гаралтай түүхий эд боловсруулах технологийн үндэс : боть 1 Зохиогчид : Я.Алтанцэцэг, Р.Батмэнд, Ч.Оюунчимэг, Д.Цэцгээ [Ном] Үр тариа боловсруулах ,талх чихэр , боов , гоймон үйлдвэрлэлийн технологи

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: 2000Description: 320 хууд. Зур. 27 смSubject(s): Other classification:
  • 36
List(s) this item appears in: Дэлхийн хүнсний өдөрт
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
No physical items for this record

Үр тариа үйлдвэрлэлийн түүхий эд Үр тариа боловсруулах технологийн үндсэн зарчим Үр тариа боловсруулах технологи Талх үйлдвэрлэл. Чихэр үйлдвэрлэл. Нарийн боов үйлдвэрлэл. Гоймон үйлдвэрлэл.

Share
Хаяг: Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын нийтийн төв номын сан, Сөүлийн гудамж-7, Сүхбаатар дүүрэг, 14251, Улаанбаатар хот, Монгол улс.
Утас:+976-70115704, 70116809 | Факс:+976-70115703