Хүнсний программ
36 / К 715
Коссов В.В
Хүнсний программ [Ном] / Орч.Н.Төмөрбаатар,Ред.Г.Сүрэнжаргал - УБ .: УХГ , 1985 .- 59 х .- 301.00 :
Хүнсний хэрэгцээ -- Бүтээгдэхүүний дэд программ -- Үр тариа ба таохан бүтээгдэхүүн -- Загасан бүтээгдэхүүн -- Ургамлын тос -- Хүнсний амтат бараа
Энэхүү номонд хүнсний программыг хэрэгжүүлэх 3 гол чиглэл болох улс ардын аж ахуйн хүнсний хэрэгцээнд үнэлгээ өгөх энэ үндсэн дээр бүтээгдэхүүний дэд программ зохиох талаар анхаарлаа хандуулах талаар
Хүнс