Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын Нийтийн Төв Номын Сангийн Kаталог
Ulaanbaatar city Public Library Catalog

Хүнсний тухай номзүйн жагсаалт Subscribe to this list

| Select titles to:
100 шилдэг махан хоолны жор   Publication: УБ . 100 х 17 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 З 86) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 З 86) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 З 86) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 З 86) . Log in to add tags.
1990 он хүртлэх зсбнху-ын хүнсний программ түүнийг хэрэгжүүлэх арга хэмжээний тухай   Publication: УБ УХГ 1982 . 119х. , ЗХУКН-ЫН ТӨВ ХОРООНЫ БҮГД ХУРЛЫН МАТЕРИАЛ 21 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (65.32 | М 99) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.32 | М 99) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.32 | М 99) , Хотын төв номын сан Фонд (65.32 | М 99) .
1990 он хүртэлх ЗСБНХУ-ын хүнсний программ түүнийг хэрэгжүүлэх арга хэмжээний тухай by Брежнев Л.И. Publication: УБ УХГ 1982 . 119 х , 1990 он хүртэлх ЗСБНХУ-ын хүнсний программ түүнийг хэрэгжүүлэх 19.5 см Holdings: 1-р салбар Уншлагын танхим (66 Б682) .
Аж ахуйг эрхлэн хөтлөх шинэ аргад шилжсэн хөнгөн, хүнсний үйлдвэрүүдэд мөрдөгдөх төлөвлөлт, аж ахуйн механизмын холбогдолтой тогтоол, дүрэм, зааврын эмхтгэл   Publication: УБ ХҮЯ-ны хэвлэх үйлдвэр 1988 . 237 х. , Тогтоол, дүрэм, зааврын эмхтгэл 20 см. Holdings: 3-р салбар Уншлагын танхим (67.404 А 31) .
Айл өрх газрын хөрс боловсруулан хүнсний ногоо, жимсний мод тарих зөвлөмж by Эрэгдэндавга Д. Publication: УБ 2003 . 156 х. , Ногоог тарих талбайг хагалж бордох, усалж арчлах болон манай оронд тариалдаг гол гол хүнсний ногоо, нутагшсан жимсний мод тарих, арчилж ургуулах агротехник, үр гаргаж авах зэрэг асуудлыг товч оруулав. 20 см. Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (42.34 | Э 821) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Э 821) .
Амьтны гаралтай хүнсний түүхий эд боловсруулах технологийн Үндэс : боть 2. Мах боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи by Энхтуяа Б. Publication: УБ 2000 . 290х. , Махны найрлага, шинж чанар. Дотор мах, дайвар түүхий эдийн хүнс тэжээлийн чанар. Шувууны мах. Загасны мах. Мах, нядалгааны дагалдах бүтээгдэхүүнийг эхлэн боловсруулах. Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэл. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 | Э 66) .
Ар монголчуудын уламжлалт хүнсний зэрлэг ургамал by Шатар Сандуйн Publication: УБ Хэвл.-н газаргүй 2002 . 74 x , Хүнсний зэрлэг ургамлын талаар уйгаржин бичгээр бичигдсэн. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.8 | Ш 332) .
Аюулгүй хүнс хэрэглээний микробиологи by Эрдэнэбилэг Ц. Publication: УБ ХААИС-ийн Солонго үйлдвэр 2011 . 494 х , Энэхүү номонд хүнсний аюулгүй байдал, микробиологийн тухай ерөнхий ойлголт, бичил биетнээр өдөөгдөх хоолны хордлого, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт, хамгаалалтын талаар өгүүлсэн байна. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 Э 739) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 Э 739) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36 Э 739) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36-1 Э 739) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36-1 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36-1 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36-1 Э 739) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) .
Байгалийн өгөөжийг хоол хүнсэнд зориулан бэлтгэх боловсруулах арга by Баярсайхан С. Publication: УБ УХГ 1986 . 42 х , Жимс боловсруулах Мөөг боловсруулах Хоолонд амт оруулах зарим ногоог боловсруулах 13 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (36.99 Б 384) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (36.99 Б 384) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (36.99 Б 384) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (36.99 Б 384) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (36.99 Б 384) , Жаргалант тосгоны номын сан Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , Жаргалант тосгоны номын сан Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) .
Барааг тодорхойлох, кодлох уялдуудсан системийг хүнсний салбарт ашиглах нь by Долгоржав Ч. Publication: УБ Бит сервис 2004 . 40 х , Хүний эрүүл мэнддэд сөрөг нөлөө үзүүлж блохуйц гарал үүсэлтэй, өнгө үзэмж, хэлбэр төрхийг сайжруулахын тулд төрөл бүрийн химийн бодис оруулж үйлдвэрлэлсэн, шим, тэжээлт чанараа алдсан, технологийн янз бүрийн арга хувилбараар боловсруулан унаган төрхийг нь гажуудуулсан хэт давслаг, чихэрлэг, нөөшилсөн бүтээгдэхүүний импортыг ялгавартай тарифын аргаар зохицуулах үндэслэлийг боловсруулах, дуураймал болон хуурамч хүнсний бүтээгдэхүүний талаар холбогдох эрхийн актуудад тусгаж өгчээ. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.428 | Д 464) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.428 | Д 464) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.428 | Д 464) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.428 | Д 464) , 2-р салбар Уншлагын танхим (65.428 | Д 464) , 2-р салбар Уншлагын танхим (65.428 | Д 464) , 1-р салбар Уншлагын танхим (65.428 | Д 464) , 1-р салбар Уншлагын танхим (65.428 | Д 464) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.428 Д 464) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.428 Д 464) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.428 Д 464) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.428 Д 464) .
БНМАУ-ын хөнгөн, хүнсний аж үйлдвэр   Publication: УБ УХГ 1980 . 127 х , БНМАУ-ын хөнгөн хүнсний аж үйлдвэрийн анхны суурь тавигдсан нь 22 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (65.30 | Б 823) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.30 | Б 823) , 1-р салбар Уншлагын танхим (65.30 Б 823) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.30 Б 823) , Хотын төв номын сан (65.30 Б 823) , 2-р салбар Уншлагын танхим (65.30 Б 823) .
БНМАУ-ын хөнгөн,хүнсний аж үйлдвэрийн хөгжилт,хэтийн төлөв by Ширнэн Г. Publication: УБ УХГ 1974 . 160 х. , Хөнгөн хүнсний аж үйлдвэр БНМАУ-ын аж үйлдвэрийн чухал салбар мөн 20 см. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.30(5Мон) | Ш 678) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.30(5Мон) | Ш 678) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.30(5Мон) | Ш 678) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.30(5Мон) | Ш 678) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.30/5Мон/ Ш 678) .
БНМАУ-ын хүнсний аж үйлдвэрийн эдийн засаг by Цэрэндорж Б., Ширнэн Г., Дамдин Д. Publication: УБ УХГ 1984 . 487 х , Материаллаг баялгийн үйлдвэрлэл бол аливаа нийгмийн оршин тогтнох, хөгжин цэцэглэхийн эх үүсвэр мөн. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Ц 969) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Ц 969) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Ц 969) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Ц 969) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Ц 969) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.305 Ц 969) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.305 Ц 969) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.305 Ц 969) , 1-р салбар Уншлагын танхим (65.305 Ц 969) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.305 Ц 969) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.305 Ц 969) .
БНМАУ-ын хүнсний аж үйлдвэрийн эдийн засгийн хөгжилт by Дамдин Д. Publication: УБ УХГ 1977 . 155 х. , БНМАУ-ын хүнсний үйлдвэрлэлийн эдийн засгийн бааз 20 см. | 84х108 1/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) .
БНМАУ-ын хүнсний ургамлын биохими by Бөндөөхүү Ц. Publication: УБ ШУАХ 1972 . 142 х , Тус орны үр тарианы гол сан хөмрөг буудай, арвайн биохимийн шинж, технологи чанараас гадна уургийн биологийн үнэ цэнэ, бодис солилцооны үндсийг тодорхойлогч уураг түүний аминхүчлийн тоо хэмжээг судалсан олон жилийн шинжилгээний үр дүнг багтаасан. Хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн горимыг улам боловсронгуй болгох, сортыг зөв сонгож тохирох бүсэд нутагшуулан тариалах, чанарын чиглэлээр селекци явуулах мал сүргийг өл шимтэй тэжээлээр хангах, норм хэмжээг тохируулахад зөвлөмж болох юм. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | Б 661) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Б 661) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Б 661) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Б 661) , Хотын төв номын сан (42.1 Б 661) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Б 661) .
БНМАУ-ын хүнсний ургамлын биохими Боть 1 by Жамсран Жамцын Publication: УБ ШУА 1966 . 262х. , ХҮНСНИЙ НОГООНЫ БИОХИМИ 23см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (28.59 | Б 823) , Хотын төв номын сан Фонд (28.59 | Б 823) , Хотын төв номын сан Фонд (28.59 | Б 823) , 1-р салбар Уншлагын танхим (28.59 Б 823) , 4-р салбар Уншлагын танхим (28.59 Б 823) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Б 823) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Б 823) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Б 823) .
Говьд төмс хүнсний ногоо тариалах зөвлөлгөө by Хишгээ Н. Publication: УБ УХГ 1974 . 77 х. , Говь нутгийн байгаль цаг уурын өвөрмөц нөхцөлд төмс, хүнсний ногоог тариалахад шаардагдах агротехникийн бүх ажиллагааг оруулж өглөө. 19.5 см. | 84х108/32 Holdings: 3-р салбар Уншлагын танхим (42.343 Х 376) .
Гуатан ногоо by Оросоо Ш. Publication: УБ "Батхийморь" ХХК 2013 . 80 х , Манай эх оронд тарьж ургуулахад биологийн шаардлагын хувьд тааламж муутайд тооцогдох гуатан ногоог тарьж ургуулах талаар. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан Фонд (42.3 О-467) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 О-467) .
Гэр ахуйн нөхцөлд хүнсний ногоо тарих, хадгалах, боловсруулах by Жүрмэд Ц. Publication: УБ УХГ 1976 . 23 х , Хүнсний ногоо төмсний таримлаас арвин их ургац авахад тэдгээрийг шаардлагатай дулаан, гэрэл, ус агаар, тэжээлийн бодисоор хангах явдал чухал. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Ж 948) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.34 Ж948) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.34 Ж948) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.34 Ж948) .
Гэрийн нөхцөлд хүнсний ногоо, жимс тариалах аргачилсан зөвлөмж by Цагаанбулаг Ш. Publication: Сүхбаатар Сэлэнгэ аймгийн "Хангай" хэвлэх үйлдвэр УҮГ 1994 . 36 х , Уг номонд гэрийн нөхцөлд зарим жимс, ногоог тариалах аргачлал оржээ. 18 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (42.3 | Ц 126) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Ц 126) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Ц 126) , Хотын төв номын сан (42.3 Ц 126) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Ц 126) .
Жимс жимсгэнэ, төмс хүнсний ногоо, мөөг тариалах, боловсруулах, хадгалах арга технологи by Авдай Ч., Батсүх Н. Publication: УБ Өнгөт хэвлэл 1997 . 94 х. , Төрөл бүрийн жимс жимсгэнэ, төмс хүнсний ногоо мөөг тариалах арга технологи боловсруулан ундаа, шимүүс, чанамал, нунжмаг, амтат дарс зэрэг олон төрлийн үнэт бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх төмс, хүнсний ногоо мөөгийг зоорилох, давслах, дарах, хатаах зэргээр хадгалах, гэрийн нөхцөлд олон төрлийн дарс хийх аргын тухай орууллаа. 20 см. Holdings: Хотын төв номын сан (42.34 А 17) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.34 А 17) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.34 А 17) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.34 А 17) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.34 А 17) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (42.34 А 17) , 3-р салбар Хүүхдийн уншлага (42.34 А 17) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.34 А 17) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.34 А 17) .
Жимс жимсгэнэ, төмс, хүнсний ногоо, мөөг тариалах, боловсруулах, хадгалах арга технологи by Авдай Ч. Publication: УБ Өнгөт хэвлэл ХК 1997 . 94 x , Энэхүү товхимолд төрөл бүрийн жимс, жимсгэнэ, төмс хүнсний ногоо, мөөг тариалах арга технологи, боловсруулан ундаа, шимүүс, чанамал, нунжмаг, амтат дарс зэрэг олон нэр төрлийн үнэт бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, төмс, хүнсний ногоо, мөөгийг зоорилох, давслах, дарах, хатаах зэргээр хадгалах, төрөл бүрийн жимс, жимсгэнээр гэрийн нөхцөлд олон төрлийн дарс хийх аргын тухай оруулжээ. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | А 17) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | А 17) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | А 17) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | А 17) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | А 17) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.34 А 17) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.34 А 17) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.34 А 17) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.34 А 17) .
Жимс жимсгэнэ, хүнсний ногоо, мөөг боловсруулах, хадгалах аргууд by Батсүх Н. Publication: УБ 1992 . 35 х , Энэхүү товхимолд төрөл бүрийн жимс, жимсгэнэ, хүнсний ногоо, мөөг тариалах арга технологи, боловсруулан ундаа, шимүүс, чанамал, нунжмаг, амтат дарс зэрэг олон нэр төрлийн үнэт бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, хүнсний ногоо, мөөгийг зоорилох, давслах, дарах, хатаах зэргээр хадгалах, төрөл бүрийн жимс, жимсгэнээр гэрийн нөхцөлд олон төрлийн дарс хийх аргын тухай оруулжээ. 21 см Holdings: Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (42.35 Б 34) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (42.35 Б 34) .
Жимс, жимсгэнэ ургуулах арга ажиллагаа by Оросоо Ш. Publication: УБ Нью Майнд 2002 . 49 х , Жимс, жимсгэнэ ургуулах арга ажиллагааг сурч эзэмшинэ. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (42.35 | О-458) , Хотын төв номын сан Фонд (42.35 | О-458) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | О-467) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | О-467) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | О-467) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | О-467) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.35 О-458) , 2-р салбар Нийслэлийн ЗДТГазрын номын сан (42.35 О-467) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.35 О-467) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.35 О-467) .
Жимс, ногоо тариалж сурцгаая   Publication: УБ УХГ 1982 . 38х. , Төмс, хүнсний ногоо, жимс жимсгэнэ тариалах арга зүйн зарим гол гол зүйлийг тусгасан. 20см. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | Ж 713) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 Ж 713) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 Ж 713) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 Ж 713) .
ЖИМС,НОГОО ТАРИАЛЖ СУРЦГААЯ by ВОЛООЖ Д. Publication: УБ УХГ 1982 , ГЭРИЙН НӨХЦӨЛД ХҮНСНИЙ НОГОО ХАДГАЛАХ АРГА Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (42.35 | Ж 713) .
Захиргааны хяналт by Батням О. Publication: УБ Сүхбаатар 2001 . 89 х , Төрийн хяналт шалгалтын түүхэн хөгжил Захиргааны хяналтын ойлголт, үндсэн шинж, зарчим, тогтолцоо Захиргааны хяналтын улсын байцаагч, түүний эрх зүйн байдал Захиргааны тухайлсан хяналтууд Хүнсний аюулгүй байдал, хөдөө аж ахуйн улсын хяналт 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) .
Зорилтот программ - хүнсний аж үйлдвэр by Дэлэг С. Publication: УБ УХГ 1988 . 53x. , Хүнсний зүйлийн үйлдвэрлэлт хэрэглээний төвшин 21 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (65.304 Д 894) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 894) , 1-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 894) .
Зохистой хоол by Петровский К. С Publication: УБ УХГ 1982 . 127 х , Энэ товхимолд хүмүүсийн зохистой хоол хүнсний үндсэн зарчмыг товч тодорхой, хялбар ойлгомжтой өгүүлжээ. 20 см | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.23 | П 308) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.23 | П 308) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.23 | П-308) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.23 | П-308) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.23 | П-308) , 4-р салбар Уншлагын танхим (51.23 П 308) , Хотын төв номын сан (51.23 П 308) , 2-р салбар Уншлагын танхим (51.23 П 308) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (51.23 П 308) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (51.23 П 308) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (51.23 П 308) , 1-р салбар Уншлагын танхим (51.23 П 308) , 3-р салбар Уншлагын танхим (51.23 П 308) , 1-р салбар Уншлагын танхим (51.23 П 308) , 3-р салбар Уншлагын танхим (51.23 П 308) .
Зохистой хооллолтын физиологи эрүүл ахуйн үндэс by Чадраабал Ш. Publication: УБ УХГ 1989 . 109 х. , Энэ номд зохистой хооллох үндсэн зарчим, хоолны физиологийн нормын шаардлагыг баримтлахын ач холбогдол, хоолны хэмжээ, найрлагын тохироо, бие махбодод үндсэн шимт бодисуудын гүйцэтгэх үүрэг, янз бүрийн ажил, мэргэжлийн хүмүүсийн хооллох онцлог, эмчилгээний хоолны зарчмын үндсэн асуудлыг тусгажээ. 20 см. | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.23 | Ч 135) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.23 | Ч 135) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.23 | Ч 136) , Хотын төв номын сан (51.23 Ч 135) , 2-р салбар Уншлагын танхим (51.23 Ч 135) , 2-р салбар Уншлагын танхим (51.23 Ч 135) , 2-р салбар Уншлагын танхим (51.23 Ч 135) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (51.23 Ч 135) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (51.23 Ч 135) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (51.23 Ч 135) , 3-р салбар Уншлагын танхим (51.23 Ч 135) , 3-р салбар Уншлагын танхим (51.23 Ч 135) , 1-р салбар Уншлагын танхим (51.23 Ч 136) .
Лооль by Волоож Д. Publication: УБ УХГ 1972 . 54 х , Лоолийн ботаник ба биологийн онцлог, түүнийг ургуулах талаар. 16 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | В 682) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 В 682) , Хотын төв номын сан (42.3 В 682) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.3 В 682) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 В 682) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (42.3 В 682) .
Мал аж ахуйн бүтээгдэхүүний боловсруулалт by Цэрэнпунцаг Ш. Publication: УБ УХГ 1987 . 70 x , Мал аж ахуйн түүхий эдийг бэлтгэх чанарыг хамгаалах ангилан ялгах анхан шатны боловсруулалт хийж үйлдвэр баазад тушаах ажлыг зохион байгуулалтыг боловсронгуй болгоно. 21 см | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 | Ц 969) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 | Ц 969) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 | Ц 969) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 | Ц 969) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36 Ц 969) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36 Ц 969) .
Малын цусыг хүнсэнд хэрэглэх нь by Гэндэнжамц Цэр. Publication: УХГ 1986 . 74 х , Малын цусыг ашиглаж болох нөөц бололцоо их 19.7 см | 84х108 1/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.92 | Г931) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.92 Г 931) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.92 Г 931) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.92 Г 931) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.92 Г 931) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.92 Г 931) , Хотын төв номын сан (36.92 Г 931) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.92 Г 931) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.92 Г 931) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.92 Г 931) , Хотын төв номын сан (36.92 Г 931) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.92 Г 931) .
Манжин байвал махаар яахав   Publication: УБ Есөн эрдэнэ 1993 . 29 х , Хүнсний ногоо, зарим төрлийн жимс тариалах талаар. 17 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | М 221) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | М 221) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 М 221) , Хотын төв номын сан (42.3 М 221) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.3 М 221) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 М 221) .
Монгол айраг by Балдорж Р.,Намсрай Ц. Publication: УБ УХГ 1980 . 116 х , Энэ ном их дээд сургуулийн хүнс нийтийн хоолны технологи бараа судлал, биохими, микробиологи,анагаах ухааны мэргэжлийн оюутнууд болон гэрийн ба үйлдвэрийн нөхцөлд айраг бэлтгэж байгаа мэргэжилтнүүдэд зориулсан байна. 16.3 см. | 70х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (53.54 | Б 21) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (53.54 Б 21) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (53.54 Б 21) , 3-р салбар Уншлагын танхим (53.54 Б 21) , 3-р салбар Уншлагын танхим (53.54 Б 21) , 3-р салбар Уншлагын танхим (53.54 Б 21) , 3-р салбар Уншлагын танхим (53.54 Б 21) , Хотын төв номын сан (53.54 Б 21) , 2-р салбар Уншлагын танхим (53.54 Б 21) .
Монгол бяслаг тарагны микробиологи технологийн судалгаа by Дамдинсүрэн Л. Publication: УБ УХГ 1989 . 87 х 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.95 | Д 275) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.95 | Д 275) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.95 | Д 275) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.95 | Д 275) , Хотын төв номын сан Фонд (36.95 | Д 275) , Хотын төв номын сан (36.95 Д 275) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.95 Д 275) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.95 Д 275) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.95 Д 275) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.95 Д 275) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.95 Д 275) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.95 Д 275) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.95 Д 275) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.95 Д 275) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (36.95 Д 275) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36.95 Д 275) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36.95 Д 275) .
Монгол орны ашигт ургамал: Цуврал 1/ Хүнсний зэрлэг ургамал by Шатар С. Publication: УБ УХГ 1969 . 95 х. , Ашигт ургамлыг элдэв өвчин анагаах эм болгон хэрэглэж ирсэн түүхэн уламжлалтай. 16 см. | 70х90/32 Holdings: 2-р салбар Уншлагын танхим (42 I 332) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42 I 332) .
Монгол орны жимс, жимсгэнэт ургамал by Лигаа У. Publication: УБ УХГ 1981 . 173 х , Жимс жимсгэний хүнсний ба эмийн ач холбогдол, жимст ургамал. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Л 58) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Л 58) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Л 58) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Л 58) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (42.3 Л 58) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (42.3 Л 58) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Л 58) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Л 58) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Л 58) .
Монгол орны ойн жимс, жимсгэнэ by Доржготов Ж. Publication: УБ УХГ 1976 . 97 х , Өөрийн орны нөхцөлд тохируулан хэрэглэж болох зарим зүйлийг үндэслэн авч, жимсний ургалтын тархалтыг ой зохион байгуулалтын олон жилийн судалгааны материалд тулгуурлан бичлээ. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | Д 542) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | Д 542) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | Д 542) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , Хотын төв номын сан (42.35 Д 542) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , Хотын төв номын сан Фонд (43 | Д 542) .
Монгол орны хүнсний мөөг by Уранчимэг Г. Publication: УБ Бемби сан 2004 . 160 х. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.591 У 459) .
Монгол улсын хүнсний аж үйлдвэр by Дамдинсүрэн Л. Publication: УБ Монголын хүнсчдийн холбоо 2000 . 409 хууд. , Эл номонд Монгол улсын Хүнсний аж үйлдвэрийн хөгжлийн түүхэн товчоо, өнөөгийн түвшин, хүн амын хоол тэжээлийн хангамжийн байдалд дүн шинжилгээ хийж, цаашдын чиг хандлагыг тодорхойлжээ. 21 см. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36-4 | М 692) .
Монгол үндэсний амтат хоол by Од Б. Publication: УБ УХГ 1974 . 79 х , Амтны тухай шинжлэх ухааны ойлголт 16 см | 70х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой танхим (36.99 | О-19) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | О-19) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | О-19) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | О-19) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | О-19) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | О-19) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-19) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-19) , 1-р салбар (36.99 О-19) , Хотын төв номын сан (36.99 О-19) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-19) .
Монгол үндэстний хүнс судлал by Батсүх Ц. Publication: УБ Адмон 2013 . 260 х. , Уг бүтээл нь Монгол үндэстний хүнсний түүхийг тандахуй, Уламжлалт хүнс үйлдэх технологийн үндэс, Уламжлалт хүнс гэсэн 3 бүлгээс бүрдэх ба зохиогчид уг сэдвийг судлахдаа түүх, археологи, газарзүй, байгаль шинжлэл, анагаах ухаан, эдийн засаг, угсаатны зүй зэрэг шинжлэх ухааны болон нийгмийн олон талт салбарын өөр хоорондын уялдаа, хамаарлыг харгалзан үзжээ. 25 см. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36г Б-34) .
Монгол үндэстний хүнс,хоол by Гомбо Г. Publication: УБ ШУТИС 2002 . 260хууд. , Монгол үндэстний хоол бэлтгэх хялбар арга түүнийг хийх заавар 27 см. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Г 531) .
Монгол хүнс унд, Этикетик чимэглэл by Болд Ө. Publication: УХГ 1978 . 80 х зур Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 | Б 549) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36 Б 549) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36 Б 549) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36 Б 549) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36 Б 549) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (36 Б549) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36 Б549) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36 Б549) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36 Б549) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36 Б549) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36 Б549) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36 Б549) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36 Б549) , Хотын төв номын сан (36 Б549) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36 Б549) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36 Б549) .
Мөөг түүцгээе by Жавзандулам Д., Цэрэндолгор Р. Publication: УБ УХГ 1970 . 27 х. , Хүнсэнд хэрэглэдэг мөөгнүүдийн тухай 21 см. | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.91 | Ж 108) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.91 | Ж 108) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.91 Ж 108) , Хотын төв номын сан (42.3 Ж 108) , Хотын төв номын сан (42.3 Ж 108) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Ж 108) .
Мөөгтэй хоол by Баярсайхан С. Publication: УБ 1982 . 95 х 17 см | 70х90 1/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (36.99 Б 384) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , Хотын төв номын сан (36.99 Б 384) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) .
Нийлэг хальсан бүрхүүлтэй байгууламжид хүнсний ногоо ургуулах арга ажиллагаа by Оросоо Ш. Publication: УБ Батхийморь ХХК 2012 . 108 х , Энэ номонд хүлэмжийн аж ахуйн талаар нийлэг хальсан байгууламжийн төрөл, хүлэмж, дарлага, бусад төрлийн байгууламж, нийлэг хальсан байгууламжид хүнсний ногоо ургуулах бичил орчинг бүрдүүлэх аргууд болон хүнсний ногоо ургуулах технологи зэргийн талаар бичжээ. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 О-467) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 О-467) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан Фонд (42.3 О-467) .
Нийтийн хоолны газруудад хоол бэлтгэх арга ажиллагаа   Publication: УБ УХХЭХ 1960 . 75 хууд. , хоол бэлтгэх арга Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Н 615) .
Ногоогоор хийх амтат хоол by Октябрь Ж. Publication: УБ УХГ 1987 . 166 х , төмс хүнсний ногоо,байцаа,төмс,шар лууван,манжин,сонгино, сармис,улаан лоолиор, өргөст хэмх зэрэг ногоогоор хийсэн хоолнууд 20 см | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | О-267) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | О-267) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | О-267) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | О-267) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-267) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-267) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-267) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-267) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-267) , Хотын төв номын сан (36.99 О-267) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-267) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-267) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-267) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36.99 О-267) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36.99 О-267) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36.99 О-267) .
 <<  <  1  2  3    >>
Log in to create new lists.
Хаяг: Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын нийтийн төв номын сан, Сөүлийн гудамж-7, Сүхбаатар дүүрэг, 14251, Улаанбаатар хот, Монгол улс.
Утас:+976-70115704, 70116809 | Факс:+976-70115703