Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын Нийтийн Төв Номын Сангийн Kаталог
Ulaanbaatar city Public Library Catalog

Хүнс хөдөө аж ахуйн үр шимийг хүртэх нь Subscribe to this list

| Select titles to:
1990 он хүртлэх зсбнху-ын хүнсний программ түүнийг хэрэгжүүлэх арга хэмжээний тухай   Publication: УБ УХГ 1982 . 119х. , ЗХУКН-ЫН ТӨВ ХОРООНЫ БҮГД ХУРЛЫН МАТЕРИАЛ 21 см Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (65.32 | М 99) , Хотын төв номын сан , Фонд (65.32 | М 99) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.32 | М 99) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.32 | М 99) . Log in to add tags.
Агро зөвлөлгөө by Аварзад Р. Publication: УБ ЭДМН 1969 . 74 х , Ургамал газар тариалангийн хүрээлэн нь эрдэм шинжилгээний ажлынхаа зарим үр дүнгээс, манай орны газар тариалангийн үйлдвэрлэлд ажиллаж байгаа өргөн олондоо хэсэгчлэн сурталчлах зорилгоор энэхүү агро зөвлөлгөөнийг боловсруулж толилууллаа. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.4 | А 231) .
Айл өрх газрын хөрс боловсруулан хүнсний ногоо, жимсний мод тарих зөвлөмж by Эрэгдэндавга Д. Publication: УБ 2003 . 156 х. , Ногоог тарих талбайг хагалж бордох, усалж арчлах болон манай оронд тариалдаг гол гол хүнсний ногоо, нутагшсан жимсний мод тарих, арчилж ургуулах агротехник, үр гаргаж авах зэрэг асуудлыг товч оруулав. 20 см. Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (42.34 | Э 821) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Э 821) .
Айлын ногооны газар by Смирнов Николай Алексеевич Publication: УБ УХГ 1987 . 194 х , Нүүрс ус, уураг органик хүчил, эфирийн тос, фермент, төрөл бүрийн витамин хүнсний ногоонд агуулагдаж байдаг. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой танхим (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой танхим (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой танхим (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой танхим (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой танхим (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан , Фонд (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан (42.3 С 482) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 1-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 1-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 С 482) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 С 482) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 С 482) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 С 482) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 С 482) .
Амины хэрэгцээнд ногоо тариалах by Балдандорж Г. Publication: УБ УХГ 1989 . 73 х , Амины хэрэгцээндээ төмс, хүнсний ногоо тариалах тухай. 16 см Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (42.3 | Б-223) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 223) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 223) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 223) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б-223) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б-223) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б-223) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б-223) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 Б 109 | Б 223) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 Б 223) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 Б 223) , Хотын төв номын сан (42.3 Б 223) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 223) .
Ан амьтны өгөөж by Шатар С., Бурмаа Д. Publication: УБ УХГ 1987 . 100 х. , Үйлдвэр-эдийн засгийн хувьд өгөөж ихтэй ан амьтны нөөцийг хамгаалан арвижуулах, мал сүргийн шим үүлдэр угсааг сайжруулахын үүднээс дэлхийн улс гүрэнд зохиогдож ирсэн өв уламжлалын шинжлэх ухаан талаар тусгасан. 19.7 см | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (46.0 | Ш 332) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (46.0 | Ш 332) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (46.0 | Ш 332) , Хотын төв номын сан (46.0 Ш 332) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (46.0 Ш 332) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (46.0 Ш 332) .
Ар монголчуудын уламжлалт хүнсний зэрлэг ургамал by Шатар Сандуйн Publication: УБ Хэвл.-н газаргүй 2002 . 74 x , Хүнсний зэрлэг ургамлын талаар уйгаржин бичгээр бичигдсэн. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.8 | Ш 332) .
Арвай арвин шимтэй by Чимэдцогзол А. Publication: УБ УХГ 1981 . 62 х , Газар тариалангийн гол бүтээгдхүүний нэг арвайг малын тэжээлд ашиглахаас гадна хүнсэнд иж бүрэн ашиглах. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | Ч-628) , Хотын төв номын сан , Фонд (42.1 | Ч628) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 Ч 628) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 Ч 628) , Хотын төв номын сан (42.1 Ч 628) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 Ч 628) .
Байгалийн зарим өгөөж by Базаррагчаа Л. Publication: УБ УХГ 1988 . 89 х , Ургамлыг ашиглах арга, тодорхойлох шинж тэмдэг, тархалт, зориулалт, түүсний дараа хийх анхан шатны ажиллагаа, хадгалж хамгаалах талаар энэ номд тусгасан. 16 см Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (41.8 | Б 168) , Хотын төв номын сан , Фонд (41.8 | Б 168) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.8 | Б 168) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.8 | Б 168) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.8 | Б 168) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (41.8 Б 168) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (41.8 Б 168) , Хотын төв номын сан (41.8 Б 168) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (41.8 Б 168) .
Байгалийн эмийн сан by Ичинхорлоо Ц. Publication: УБ Хэвл.-н газар байхгүй 2002 . 188 х , Улс түмнүүдийн уламжлалт "ардын эмнэлэг"-т хэрэглэж байсан ургамлын гаралтай идээшмэл, чанамал, мөн өтгөрүүлсэн хийгээд охьтой ханд зэрэг хэдэн зууны туршид шүүгдэн шалгарсан эмчилгээний зарим аргыг дурьдлаа. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан (42.3 | И 967) , Хотын төв номын сан (42.3 | И 967) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | И 967) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | И 967) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 | И 967) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 | И 967) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 И 967) .
Биологийн хими by Думаа Ё. Publication: УБ Согоо нуур 2001 . 348 х , Биологи, хими, анагаах, хөдөө аж ахуй, хүнсний болон биотехнологи, биеийн тамирын мэргэжлээр их, дээд сургууль, коллежид суралцагсдад зориулсан сурах бичиг 29 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой танхим (28.072 | Д 65) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.072 | Д 65) , 1-р салбар , Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (28.072 Д 65) .
Биотехнологийн үндэс by Пүрэв Д. Publication: УБ Хэвл.-н газар байхгүй 2001 . 145 х , Энэ номонд биотехнологийг хэрэглэж ирсэн түүх, техник, явц, цаашдын зорилтыг зөвхөн мэргэжлийн хүмүүст ч биш мэрнэжлийн биш ч биотехнологийг сонирхдог хүмүүст ойлгомжтой болгох зорилгоор аль болох хялбаршуулсан хэлбэрээр бичин 9.0 х.х-д багтаан өргөн уншигчдад толилуулж байна. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (30.16 | П 915) .
БНМАУ-ын хөдөө аж ахуйн таримал ургамлын өвчин, хортон шавьжууд, тэдгээртэй тэмцэх арга   Publication: УБ УХГ 1974 . 119 х. , Ургацыг нэмэгдүүлэх нөөц бололцооны нэг нь хөдөө аж ахуйн таримлыг өвчин, хортны хор нөлөөнөөс хамгаалах явдал юм. 20 см. | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой танхим (44.9 | Б 52) , Хотын төв номын сан , Фонд (44.9 | Б 52) , Хотын төв номын сан (44.9 Б 983) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (44.9 Б 983) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (44.9 Б 983) .
БНМАУ-ын хүнсний ургамлын биохими by Бөндөөхүү Ц. Publication: УБ ШУАХ 1972 . 142 х , Тус орны үр тарианы гол сан хөмрөг буудай, арвайн биохимийн шинж, технологи чанараас гадна уургийн биологийн үнэ цэнэ, бодис солилцооны үндсийг тодорхойлогч уураг түүний аминхүчлийн тоо хэмжээг судалсан олон жилийн шинжилгээний үр дүнг багтаасан. Хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн горимыг улам боловсронгуй болгох, сортыг зөв сонгож тохирох бүсэд нутагшуулан тариалах, чанарын чиглэлээр селекци явуулах мал сүргийг өл шимтэй тэжээлээр хангах, норм хэмжээг тохируулахад зөвлөмж болох юм. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | Б 661) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 Б 661) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 Б 661) , Хотын төв номын сан (42.1 Б 661) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 Б 661) .
БНМАУ-ЫН ХҮНСНИЙ УРГАМЛЫН БИОХИМИ:БОТЬ 2/ХҮНСНИЙ НОГООНД МИКРОЭЛЕМЕНТИЙН АЧ ХОЛБОГДОЛ by Жамсран Жамцын Publication: УБ ШУА 1969 . 209 ХУУД. , ГАЗАР ТАРИАЛАНГИЙН ПРАКТИКТ МИКРО БОРДООГ ХЭРЭГЛЭХ Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (28.59 | Ж 235) , Хотын төв номын сан , Фонд (28.59 | Ж 235) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Ж 235) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Ж 235) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Ж 235) .
Бэлжээрийн мал аж ахуйн эдийн засгийн зарим асуудал: БНМАУ болон дэлхийн бэлчээрийн мал аж ахуйт орнуудын жишээнд by Мягмаржав Б. Publication: УБ УХГ 1985 . 196 х. , мал аж ахуйн цаашдын төлвийн зарим асуудал 21 см. Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.325 | М 985) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.325 | М 985) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.325 | М 985) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (65.325 М 985) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (65.325 М 985) .
Газар тариалангийн үйлдвэрлэлд мөрдөх технологийн заавар зөвлөмж   Publication: УБ УХГ 1988 . 143 х , Ургамал газар тариалангийн эрдэм шинжилгээний хүрээлэнгийн эрдэмтэд, эрдэм шинжилгээний ажилтнуудын олон жилийн шинжилгээ-судалгааны үр дүнгээр боловсруулагдсан зөвлөмж, технологи, зааврыг эмхтгэжээ. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.4 | Г 161) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.4 | Г 161) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.4 | Г 161) , Хотын төв номын сан (41.4 Г 161) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (41.4 Г 161) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (41.4 Г 161) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (41.4 Г 161) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (41.4 Г 161) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (41.4 Г 161) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (41.4 Г 161) .
Гуатан ногоо by Оросоо Ш. Publication: УБ "Батхийморь" ХХК 2013 . 80 х , Манай эх оронд тарьж ургуулахад биологийн шаардлагын хувьд тааламж муутайд тооцогдох гуатан ногоог тарьж ургуулах талаар. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан , Фонд (42.3 О-467) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 О-467) .
Гэр ахуйн нөхцөлд хүнсний ногоо тарих, хадгалах, боловсруулах by Жүрмэд Ц. Publication: УБ УХГ 1976 . 23 х. , Хүнсний ногоо төмсний таримлаас арвин их ургац авахад тэдгээрийг шаардлагатай дулаан, гэрэл, ус агаар, тэжээлийн бодисоор хангах явдал чухал. 19.8 см. | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Ж 948) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 Ж948) .
Гэрийн нөхцөлд хүнсний ногоо тарих боловсруулах by Волоож Д. Publication: УБ УХГ 1975 . 80 х , Айл өрхийн хүн бүр ногоо тарихад тусламж болгож, манай орны хөрс цаг уурын нөхцөлд сайн ургадаг голлох ногоо, тэдгээрийн хүнс тэжээл, эмчилгээний ач холбогдол, түүнийг ургуулах хялбар арга, ургацыг зөв ашиглах талаар Зүүнхараагийн УГТ ЭШ Хүрээлэнд (1963-1970) онуудад хийгдсэн сорилт судалгааны ажлын дүн, өөрийн орны ахмад ногоочид, ах дүү социалист орнуудын эрдэмтэд, ногоочдын туршлага зэрэгт тулгуурлан эл товхимлыг бичжээ. 17 см Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (42.34 | В-68) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | В 68) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 В 68) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 В 68) .
Гэрийн нөхцөлд хүнсний ногоо, жимс тариалах аргачилсан зөвлөмж by Цагаанбулаг Ш. Publication: Сүхбаатар Сэлэнгэ аймгийн "Хангай" хэвлэх үйлдвэр УҮГ 1994 . 36 х , Уг номонд гэрийн нөхцөлд зарим жимс, ногоог тариалах аргачлал оржээ. 18 см Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (42.3 | Ц 126) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Ц 126) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Ц 126) , Хотын төв номын сан (42.3 Ц 126) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 Ц 126) .
Ерөнхий микробиологи by Даваадорж, Баасанжавын Publication: УБ Мөнхийн үсэг ХХК 2013 . 379х. , Сурах бичигт хүрээлэн буй байгал орчин, экологийн тэнцвэрт байдлыг хадгалахад (хөрс, ус, бодисын эргэлт г.м.) бичил биетний гүйцэтгэх үүрэг, хүнс, анагаах ухаан, биохими, эм бэлдмэл гарган авах болон хөдөө аж ахуйн үйлдвэрлэлд тэднийг ашиглах асуудалд анхаарал хандуулсан болно. 28см Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (28.4 Д 121) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (28.4 Д 121) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (28.4 Д 121) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (28.4 Д 121) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (28.4 Д 121) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (28.4 Д 121) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (28.4 Д 121) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.4 Д 121) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.4 Д 121) .
Жимс жимсгэнэ, төмс, хүнсний ногоо, мөөг тариалах, боловсруулах, хадгалах арга технологи by Авдай Ч. Publication: УБ Өнгөт хэвлэл ХК 1997 . 94 x , Энэхүү товхимолд төрөл бүрийн жимс, жимсгэнэ, төмс хүнсний ногоо, мөөг тариалах арга технологи, боловсруулан ундаа, шимүүс, чанамал, нунжмаг, амтат дарс зэрэг олон нэр төрлийн үнэт бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, төмс, хүнсний ногоо, мөөгийг зоорилох, давслах, дарах, хатаах зэргээр хадгалах, төрөл бүрийн жимс, жимсгэнээр гэрийн нөхцөлд олон төрлийн дарс хийх аргын тухай оруулжээ. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | А 17) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | А 17) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | А 17) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | А 17) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | А 17) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 А 17) .
Жимс, жимсгэний аж ахуйн технологи by Оросоо Ш. Publication: УБ Хэвл.-н газар байхгүй 2009 . 244 х , Энэ номонд Манай оронд тариалж байсан, одоо тариалж, үржүүлж байгаа жимс, жимсгэний зүйлийн гарал үүсэл, төрөл зүйл ,хүнс, эм эмчилгээ, аж ахуйн ач холбогдол, суулгац үржүүлэх, таваарын эх цэцэрлэгт жимс, жимсгэн ургуулах технологийн асуудал, Монгол орны байгалийн үнэт баялаг болсон зэрлэг жимс жимсгэнийг тарималжуулах, түүний байгалийн нөөцийг хадгалж хамгаалах, жимсчид, жимс, жимсгэнийг боловсруулж хүнсэндээ хэрэглэх арга технологийн арга асуудлыг тусгасан байна. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан , Фонд (42.3 О-467) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 О-467) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 О-467) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 О-467) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 О-467) .
Жимс, жимсгэний дарс, шүүсний хими технологи by Бадгаа Д. Publication: УБ ШУАХ 1974 . 104 х , Эх орны жимс, жимсгэний химийн бүрэлдэхүүн тэдгээрийн хувихал, хуримтлалын зүй тогтол, эсэх процессын биохими, химийн онолын үндэс, дарс шүүс үйлдвэрлэх технологийн арга ажиллагааны тухай өгүүлнэ. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 21) , 1-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 21) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 21) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 21) , 1-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 21) , Хотын төв номын сан (42.3 Б 21) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 21) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 21) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Б 21) .
Жимс, жимсгэнэ ургуулах арга ажиллагаа by Оросоо Ш. Publication: УБ Нью Майнд 2002 . 49 х. , Жимс, жимсгэнэ ургуулах арга ажиллагааг сурч эзэмшинэ. 20 см. Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (42.35 | О-458) , Хотын төв номын сан , Фонд (42.35 | О-458) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | О-467) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | О-467) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | О-467) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | О-467) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.35 О-458) , 2-р салбар , Нийслэлийн ЗДТГазрын номын сан (42.35 О-467) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.35 О-467) .
Жимс, ногоо тариалж сурцгаая   Publication: УБ УХГ 1982 . 38х. , Төмс, хүнсний ногоо, жимс жимсгэнэ тариалах арга зүйн зарим гол гол зүйлийг тусгасан. 20см. Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | Ж 713) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 Ж 713) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 Ж 713) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 Ж 713) .
ЖИМС,НОГОО ТАРИАЛЖ СУРЦГААЯ by ВОЛООЖ Д. Publication: УБ УХГ 1982 , ГЭРИЙН НӨХЦӨЛД ХҮНСНИЙ НОГОО ХАДГАЛАХ АРГА Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (42.35 | Ж 713) .
Завхан буурал үүлдрийн ямаа by Лхаасүрэн Л. Publication: УБ Мөнхийн үсэг ХХК 2015 . 250 x. , Монгол орны баруун бүсэд Завхан, Хүннүгийн голын сав дагуу "Завхан-Буурал" ямааг үржүүлж байна. Энэхүү ямааг шинжлэх ухааны үндэслэлтэй арга зүйн дагуу бий болгож, ямааны үржүүлэг, маллагааны технологи, бие цогцос, галбир, өсөлт, түүний ашиг шимийг тодорхойлсон юм. Мөн стандарт, холбогдох журмын биелэлтийг харьцуулж, дүгнэлт гаргав 21 см. Holdings: 2-р салбар , Уншлагын танхим (46.6 Л 873) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (46.6 Л 873) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (46.6 Л 873) .
Захиргааны хяналт by Батням О. Publication: УБ Сүхбаатар 2001 . 89 х , Төрийн хяналт шалгалтын түүхэн хөгжил Захиргааны хяналтын ойлголт, үндсэн шинж, зарчим, тогтолцоо Захиргааны хяналтын улсын байцаагч, түүний эрх зүйн байдал Захиргааны тухайлсан хяналтууд Хүнсний аюулгүй байдал, хөдөө аж ахуйн улсын хяналт 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (67.401 | Б 327) .
Зорилтот программ - хүнсний үйлдвэр by Дэлэг С. Publication: УБ УХГ 1988 . 53x. , Хүнсний зүйлийн үйлдвэрлэлт хэрэглээний төвшин 21 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 894) , 4-р салбар , Хүүхдийн уншлага (65.304 Д 894) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (65.304 Д 894) .
Лооль by Волоож Д. Publication: УБ УХГ 1972 . 54 х , Лоолийн ботаник ба биологийн онцлог, түүнийг ургуулах талаар. 16 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | В 682) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 В 682) , Хотын төв номын сан (42.3 В 682) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 В 682) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 В 682) , 4-р салбар , Хүүхдийн уншлага (42.3 В 682) .
Мал эмнэлэг-ариун цэврийн магадлан шинжилгээ, мал аж ахуйн бүтээгдэхүүний технологийн үндэс by Цэрэнпунцаг Ш. Publication: УБ АБЯ-ны хэвлэл 1983 . 208 х. , Мал эмнэлэг- ариун цэврийн магадлан шинжилгээний хичээлийн судлах үндсэн зүйлд хөдөө аж ахуйн амьтдаас ашиглаж байгаа хүнс, түүхий эдийн бүтээгдэхүүн болон ургамлын бүтээгдэхүүн, тэдгээрийн мал эмнэлэг-ариун цэврийн магадлан шинжилгээний асуудлууд багтана. 21.5 см. | 60х90/16 Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (48 | Ц 969) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (48 | Ц 969) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (48 | Ц 969) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (48 | Ц 969) , Хотын төв номын сан , Фонд (48 | Ц 969) , Хотын төв номын сан (48 Ц 969) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (48 Ц 969) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (48 Ц 969) .
Малчдад иргэний хамгаалалтын талаар өгөх зөвлөмж by Ойдов Д. Publication: УБ 1978 . 51 х , Энэхүү ном нь үй олноор хөнөөх зэвсгээс өөрийгөө болон төрөл төрөгсөдөө хамгаалах, мөн хөдөө аж ахуйн бүтээгдэхүүнийг хамгаалах арга ажиллагааг эзэмшихэд туслах болно. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (68.9 | О. 233) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (68.9 | О 233) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (68.9 | О.233) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (68.9 | О.233) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (68.9 О-233) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (68.9 О-233) .
Манжин байвал махаар яахав   Publication: УБ Есөн эрдэнэ 1993 . 29 х , Хүнсний ногоо, зарим төрлийн жимс тариалах талаар. 17 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | М 221) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | М 221) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 М 221) , Хотын төв номын сан (42.3 М 221) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 М 221) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 М 221) .
Монгол арвай by Сэржмаа Ж. Publication: УБ УХГ 1990 . 63 x , УГТЭШ Хүрээлэнд хийсэн эрдэм шинжилгээний ажлын 20 гаруй жилийн судалгааны үр дүнг ашиглан Монгол арвайн тархалтын зүй тогтлыг илрүүлж, тэдгээрийн аж ахуй биологийн өвөрмөц онцлог, ургуулах агротехникийг тусгаж, арвайн үйлдвэрлэлийг нэмэгдүүлэн хөгжүүлэх, хүнсэнд ашиглах боломжийн тухай тусгасан. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (42.1 | С 952) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | С 952) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | С 952) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | С 952) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | С 952) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | С 952) , 1-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 С 952) , 1-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 С 952) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 С 952) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 С 952) , Хотын төв номын сан (42.1 С 952) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 С 952) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.1 С 952) .
Монгол орны анхилуун ургамал by Шатар С. Publication: УБ УХГ 1989 . 213 х , Манай орны байгаль газарзүйн янз бүрийн бүс бүслүүрт тархсан анхилуун ургамлын төрөл зүйлийн бүрэлдэхүүн, химийн шинж чанар, тэдгээрийн судлагдсан байдал, хэтийн төлөв, эрт цагаас хэрэглэж ирсэн өв уламжлал, бусад улс орны туршлагаар практикт туршин нэвтрүүлэх арга зам, нөөцийг арвижуулж, нутагшуулан тариалах зэрэг асуудлыг энэ номд тусгав. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.19 | Ш 332) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.19 | Ш 332) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.19 | Ш 332) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.19 | Ш 332) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.19 | Ш 332) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.19 Ш 332) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.19 Ш 332) , 1-р салбар , Уншлагын танхим (42.19 Ш 332) , 1-р салбар , Уншлагын танхим (42.19 Ш 332) , Хотын төв номын сан (42.19 Ш 332) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.19 Ш 332) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.19 Ш 332) .
Монгол орны жимс, жимсгэнэт ургамал by Лигаа У. Publication: УБ УХГ 1981 . 173 х , Жимс жимсгэний хүнсний ба эмийн ач холбогдол, жимст ургамал. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Л 58) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Л 58) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Л 58) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 Л 58) .
Монгол орны ойн жимс, жимсгэнэ by Доржготов Ж. Publication: УБ УХГ 1976 . 97 х. , Өөрийн орны нөхцөлд тохируулан хэрэглэж болох зарим зүйлийг үндэслэн авч, жимсний ургалтын тархалтыг ой зохион байгуулалтын олон жилийн судалгааны материалд тулгуурлан бичлээ. 20 см. | 84х108 1/32 Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | Д 542) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | Д 542) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.35 | Д 542) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , Хотын төв номын сан (42.35 Д 542) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.35 Д 542) , Хотын төв номын сан , Фонд (43 | Д 542) .
Монгол улсад үржүүлж буй үүлдэр, омгийн мал by Самданжамц Д. Publication: УБ 2016 . 122 х 17 х Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (45.3 С 252) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (45.3 С 252) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (45.3 С 252) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (45.3 С 252) .
Нийлэг хальсан бүрхүүлтэй байгууламжид хүнсний ногоо ургуулах арга ажиллагаа by Оросоо Ш. Publication: УБ Батхийморь ХХК 2012 . 108 х , Энэ номонд хүлэмжийн аж ахуйн талаар нийлэг хальсан байгууламжийн төрөл, хүлэмж, дарлага, бусад төрлийн байгууламж, нийлэг хальсан байгууламжид хүнсний ногоо ургуулах бичил орчинг бүрдүүлэх аргууд болон хүнсний ногоо ургуулах технологи зэргийн талаар бичжээ. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 О-467) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 О-467) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан , Фонд (42.3 О-467) .
Ногоон толгой by Балжинням Р. Publication: УБ Өнгөт хэвлэл 1999 . 55 х , Хүүхэд багачуудад ногоо тарих гарын авлага цагаан толгой болгов. 30 см Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (41,45 | Б 225) , Хотын төв номын сан , Фонд (41,45 | Б 225) , Хотын төв номын сан , Фонд (41,45 | Б 225) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 225) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 225) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 225) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 225) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 225) , 2-р салбар , Хүүхдийн уншлага (42.3 Б 225) , 2-р салбар , Хүүхдийн уншлага (42.3 Б 225) , 2-р салбар , Хүүхдийн уншлага (42.3 Б 225) , 4-р салбар , Хүүхдийн уншлага (42.34 Б 225) , 4-р салбар , Хүүхдийн уншлага (42.34 Б 225) , 4-р салбар , Хүүхдийн уншлага (42.34 Б 225) , 3-р салбар , Хүүхдийн уншлага (42.45 Б 225) , 3-р салбар , Хүүхдийн уншлага (42.45 Б 225) , 3-р салбар , Хүүхдийн уншлага (42.45 Б 225) .
Ногооны аж ахуй: Д1 by Чулуунбаатар Ж. Publication: УБ ХААИС-ийн хэвлэх цех 2005 . 202 х. , Энэхүү сурах бичигт ногооны аж ахуйн тухай ойлголт,биологийн үндэс,гадаад орчны нөхцөлд хүнсний ногооны тавих шаардлага,үржлийн онцлог,хамгаалагдсан хөрсний байгууламж,ил хөрсний хүнсний ногооны ерөнхий агротехнологи,ургац,түүнийг хураах,ялгах арга түүнчлэн хүнсний ногооны селекци,үр үржүүлгийн асуудлыг тусгав. 25 см. Holdings: Хотын төв номын сан (42.34 | Ч-891) , Хотын төв номын сан (42.34 | Ч-891) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Ч-891) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Ч-891) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 | Ч-891) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 Ч-891) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 Ч-891) .
Ногооны аж ахуй: Д2 by Чулуунбаатар Ж. Publication: УБ ХААИС-ийн хэвлэх цех 2006 . 293 х. , Энэхүү сурах бичигт манай орон болон дэлхий даяар ихээхэн тархсан хэрэглээ ихтэй хүнсний ногооны зүйлүүдийг хүнсэнд хэрэглэгдэх эрхтэн,овог,төрлөөр бүлэглэн тархалт,гарал үүсэл,аж ахуйн болон хүнс тэжээлийн ач холбогдол,морфологи,биологийн онцлог,хүнсэнд хэрэглэх зориулалтаар ургуулах арга ажиллагаа түүнчлэн зүйлүүдийн селекцийн арга барил,үр үржүүлгийн зарчим,арга ажиллагааг тусгав. 29 см. Holdings: Хотын төв номын сан (42.34 | Ч-891) , Хотын төв номын сан (42.34 | Ч-891) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Ч-891) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Ч-891) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 | Ч-891) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 Ч-891) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 Ч-891) .
Ногооны аж ахуй by Пүрэвдорж Ц. Publication: УБ АБЯ-ны сурах бичиг сэтгүүлийн нэгдсэн редакцийн газар,; 1984 . 70 х. , Хөрс түүний үржил шим чанар Бордоо, түүний хэлбэр, ашиглах арга Хамгаалагдсан хөрс Хүнсний ногооны өвчин ба хорлогчид, хог ургамал, тэдгээртэй тэмцэх 20 см. | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | П 915) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | П 915) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | П 915) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | П 915) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | П 915) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | П 915) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | П 915) , Хотын төв номын сан (42.34 П 915) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 П 915) .
Ногооны аж ахуй by Бямбажав Н. Publication: УБ АБЯ-ны сурах бичиг сэтгүүлийн нэгдсэн редакцийн газар,; 1988 . 234 x. , Хөдөө аж ахуйн дээд сургуулийн агроном, тэжээл бэлтгэлийн ангид үзэх сурах. Ногооны аж ахуй ач холбогдол хөгжил, зорилт Хамгаалалттай хөрс түүнийг халаах арга Ил талбайд хүнсний ногоог ээлжлэн тариалах Төрөл бүрийн хүнсний ногоо ургуулах арга ажиллагаа 21.5 см. | 60х90/16 Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Н 674) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Н 674) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Н 674) , 3-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 Н 674) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 Н 674) , 4-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 Н 674) , Хотын төв номын сан (42.34 Н 674) , Хотын төв номын сан (42.34 Н 674) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 Н 674) , 2-р салбар , Уншлагын танхим (42.34 Н 674) .
Ногооны аж ахуй : Дэд дэвтэр by Бямбажав Н. Publication: УБ Монголын мал эмнэлгийн холбоо 2002 . 232 х , Ногооны гарал үүсэл, тархалт, ургац, хүнсний ач холбогдол, анагаах шинж чанарыг тодорхой хэмжээгээр оруулсан. Суралцагчдаас гадна залуу ногоочдод гарын авлага болгох зорилгоор ногоо ургуулах, арчлах, хураах, хадгалах технологийн хэсгийг арай дэлгэрэнгүй, хамгийн энгийнээр өгүүлжээ. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (42.34 | Б-984) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Б 984) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Б-984) .
Ногоочдын лавлах by Волоож Д. Publication: УБ УХГ 1981 . 85 х , Төрөл бүрийн таримлыг тариалах, арчлах, хураах, хадгалах, технологийг ногоочин бүрд нарийн чанд эзэмшүүлэх зорилгоор энэхүү гарын авлагыг боловсруулав. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | В 682) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | В 682) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | В 682) .
Ногоочдын туршлага by Оросоо Ш. Publication: УБ УХГ 1981 . 60 х , Төмс, хүнсний ногооны үйлдвэрлэлд олон жил ажиллаж тогтмол арвин ургац авдаг улс, аймгийн ургацын аврага, тэргүүний сайчуудын туршлага, тэдний агротехникийн арга барилыг голлон бичсэн. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (42.3 | О 467) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | О- 467) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | О- 467) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | О- 467) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | О- 467) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 О- 467) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 О- 467) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 О- 467) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 О- 467) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим , Фонд (42.3 О- 467) , 4-р салбар , Хүүхдийн уншлага (42.3 О- 467) .
Өдөр тутмын хэрэглээнд голлох зүйл ногоо by Бямбажав Н. Publication: УБ Хэвл.-н газар байхгүй 2001 . 114 х , Өдөр тутмын хэрэглээнд голлох хүнсний ногоо. 14 см Holdings: Хотын төв номын сан , Фонд (41.47 | Б984) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 984) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 984) , Хотын төв номын сан , Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 984) .
 <<  <  1  2    >>
Log in to create new lists.
Хаяг: Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын нийтийн төв номын сан, Сөүлийн гудамж-7, Сүхбаатар дүүрэг, 14251, Улаанбаатар хот, Монгол улс.
Утас:+976-70115700, 70116809 | Факс:+976-70115703