Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын Нийтийн Төв Номын Сангийн Kаталог
Ulaanbaatar city Public Library Catalog

Дэлхийн хүнсний өдөрт Subscribe to this list

| Select titles to:
Ургамлын гаралтай түүхий эд боловсруулах технологийн үндэс : Исгэлтийн үйлдвэрлэлийн технологи by Цэен Ц. Publication: УБ Согоо нуур ХХК 2000 . 228 хууд. , Соёолж үйлдвэрлэх технологи. Пиво үйлдвэрлэх технологи. Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи. Архи, дарс үйлдвэрлэх технологи. Спирт үйлдвэрлэх технологи. Талхны дрожжи үйлдвэрлэх технологи. Хүнсний хүчлийн үйлдвэрлэл. Бичил биетний гаралтай ферментийн бэлдмэл үйлдвэрлэх технологи Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.87 | Ц 943) . Log in to add tags.
1990 он хүртлэх зсбнху-ын хүнсний программ түүнийг хэрэгжүүлэх арга хэмжээний тухай   Publication: УБ УХГ 1982 . 119х. , ЗХУКН-ЫН ТӨВ ХОРООНЫ БҮГД ХУРЛЫН МАТЕРИАЛ 21 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (65.32 | М 99) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.32 | М 99) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.32 | М 99) , Хотын төв номын сан Фонд (65.32 | М 99) .
The traditional cooking of the mongols by Октябрь Ж. Publication: УБ Алтан хэвлэл 2006 . 40х.: , Монголын үндэсний хоол 21 см. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | О-40) , Хотын төв номын сан Уншлагын танхим (36.99 | О-40) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.99 | О-40) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-40) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 О-40) .
Агро зөвлөлгөө by Аварзад Р. Publication: УБ ЭДМН 1969 . 74 х , Ургамал газар тариалангийн хүрээлэн нь эрдэм шинжилгээний ажлынхаа зарим үр дүнгээс, манай орны газар тариалангийн үйлдвэрлэлд ажиллаж байгаа өргөн олондоо хэсэгчлэн сурталчлах зорилгоор энэхүү агро зөвлөлгөөнийг боловсруулж толилууллаа. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.4 | А 231) .
Аж ахуйг эрхлэн хөтлөх шинэ аргад шилжсэн хөнгөн, хүнсний үйлдвэрүүдэд мөрдөгдөх төлөвлөлт, аж ахуйн механизмын холбогдолтой тогтоол, дүрэм, зааврын эмхтгэл   Publication: УБ ХҮЯ-ны хэвлэх үйлдвэр 1988 . 237 х. , Тогтоол, дүрэм, зааврын эмхтгэл 20 см. Holdings: 3-р салбар Уншлагын танхим (67.404 А 31) .
Айл өрх газрын хөрс боловсруулан хүнсний ногоо, жимсний мод тарих зөвлөмж by Эрэгдэндавга Д. Publication: УБ 2003 . 156 х. , Ногоог тарих талбайг хагалж бордох, усалж арчлах болон манай оронд тариалдаг гол гол хүнсний ногоо, нутагшсан жимсний мод тарих, арчилж ургуулах агротехник, үр гаргаж авах зэрэг асуудлыг товч оруулав. 20 см. Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (42.34 | Э 821) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Э 821) .
Айлын ногооны газар by Смирнов Николай Алексеевич Publication: УБ УХГ 1987 . 194 х , Нүүрс ус, уураг органик хүчил, эфирийн тос, фермент, төрөл бүрийн витамин хүнсний ногоонд агуулагдаж байдаг. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | С 482) , Хотын төв номын сан (42.3 С 482) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 1-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 С 482) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 С 482) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 С 482) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 С 482) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 С 482) .
Амины хэрэгцээнд ногоо тариалах by Балдандорж Г. Publication: УБ УХГ 1989 . 73 х , Амины хэрэгцээндээ төмс, хүнсний ногоо тариалах тухай. 16 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (42.3 | Б-223) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 223) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 223) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б 223) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б-223) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б-223) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б-223) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Б-223) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 Б 109 | Б 223) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Б 223) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Б 223) , Хотын төв номын сан (42.3 Б 223) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Б 223) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Б 223) .
Амьтны гаралтай хүнсний түүхий эд боловсруулах технологийн Үндэс : боть 2. Мах боловсруулах үйлдвэрлэлийн технологи by Энхтуяа Б. Publication: УБ 2000 . 290х. , Махны найрлага, шинж чанар. Дотор мах, дайвар түүхий эдийн хүнс тэжээлийн чанар. Шувууны мах. Загасны мах. Мах, нядалгааны дагалдах бүтээгдэхүүнийг эхлэн боловсруулах. Бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэл. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 | Э 66) .
Ан амьтны өгөөж by Шатар С., Бурмаа Д. Publication: УБ УХГ 1987 . 100 х. , Үйлдвэр-эдийн засгийн хувьд өгөөж ихтэй ан амьтны нөөцийг хамгаалан арвижуулах, мал сүргийн шим үүлдэр угсааг сайжруулахын үүднээс дэлхийн улс гүрэнд зохиогдож ирсэн өв уламжлалын шинжлэх ухаан талаар тусгасан. 19.7 см | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (46.0 | Ш 332) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (46.0 | Ш 332) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (46.0 | Ш 332) , Хотын төв номын сан (46.0 Ш 332) , 2-р салбар Уншлагын танхим (46.0 Ш 332) , 3-р салбар Уншлагын танхим (46.0 Ш 332) .
Ар монголчуудын уламжлалт хүнсний зэрлэг ургамал by Шатар Сандуйн Publication: УБ Хэвл.-н газаргүй 2002 . 74 x , Хүнсний зэрлэг ургамлын талаар уйгаржин бичгээр бичигдсэн. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.8 | Ш 332) .
Арвай арвин шимтэй by Чимэдцогзол А. Publication: УБ УХГ 1981 . 62 х , Газар тариалангийн гол бүтээгдхүүний нэг арвайг малын тэжээлд ашиглахаас гадна хүнсэнд иж бүрэн ашиглах. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | Ч-628) , Хотын төв номын сан Фонд (42.1 | Ч628) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Ч 628) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Ч 628) , Хотын төв номын сан (42.1 Ч 628) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Ч 628) .
Атар газар элдэншүүлэх агротехникийн онцлог by Өөлд Ц. Publication: УБ УХГ 1979 . 65 х , Атар газар эзэмших зорилт, түүний улс ардын аж ахуйн ач холбогдол. 16 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.4 | Ө 849) .
Ахуйн соёл   Publication: УБ УХГ 1972 . 189 х. , Материаллаг нөхцөлд орон сууц, хоол хүнс,гутал хувцас,гэр орны хэрэгсэл,ахуйн үйлчилгээний газрууд,гэр орны эд хогшлын болон бусад төрөл бүрийн зүйлийн засварын агзрууд,нийтийн хоол, худалдааны газар гэх мэт орно.Иймээс ахуй нь юуны өмнө хүмүүсийн өдөр тутмын амьдралын хэвшил түүнийг зохион байгуулах явдал юм. 20 см. | 84х108 1/32 Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Фонд (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Фонд (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Фонд (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Фонд (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Фонд (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Фонд (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Фонд (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Фонд (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (87.7 | А 906) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (87.7 | А 906) , 3-р салбар Уншлагын танхим (87.7 А 906) , 2-р салбар Хүүхдийн уншлага (87.7 А 906) .
Аюулгүй хүнс хэрэглээний микробиологи by Эрдэнэбилэг Ц. Publication: УБ ХААИС-ийн Солонго үйлдвэр 2011 . 494 х , Энэхүү номонд хүнсний аюулгүй байдал, микробиологийн тухай ерөнхий ойлголт, бичил биетнээр өдөөгдөх хоолны хордлого, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт, хамгаалалтын талаар өгүүлсэн байна. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 Э 739) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 Э 739) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36 Э 739) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36-1 Э 739) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36-1 Э 739) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.1 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36-1 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36-1 Э 739) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36-1 Э 739) .
Байгалийн зарим өгөөж by Базаррагчаа Л. Publication: УБ УХГ 1988 . 89 х , Ургамлыг ашиглах арга, тодорхойлох шинж тэмдэг, тархалт, зориулалт, түүсний дараа хийх анхан шатны ажиллагаа, хадгалж хамгаалах талаар энэ номд тусгасан. 16 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (41.8 | Б 168) , Хотын төв номын сан Фонд (41.8 | Б 168) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.8 | Б 168) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.8 | Б 168) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.8 | Б 168) , 3-р салбар Уншлагын танхим (41.8 Б 168) , 3-р салбар Уншлагын танхим (41.8 Б 168) , Хотын төв номын сан (41.8 Б 168) , 2-р салбар Уншлагын танхим (41.8 Б 168) .
Байгалийн өгөөжийг хоол хүнсэнд зориулан бэлтгэх боловсруулах арга by Баярсайхан С. Publication: УБ УХГ 1986 . 42 х , Жимс боловсруулах Мөөг боловсруулах Хоолонд амт оруулах зарим ногоог боловсруулах 13 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (36.99 Б 384) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (36.99 Б 384) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (36.99 Б 384) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (36.99 Б 384) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (36.99 Б 384) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Б 384) .
Байгаль орчноо хамгаалъя by Чогсомжав Л., ба бус. Publication: УБ АБЯ-ны хэвлэл 1982 . 99 х. , Хүн байгаль хоёр салшгүй холбоотой. Байгаль орчин нь хүний нийгмийн оршин тогтнох гол нөхцөл, түүгийн үйлдвэрийн түүхий эд, ус, агаар, хоол хүнс зэрэг үндсэн зүйлээр хангах эх булаг болдог. 162 см. | 70х90/16 Holdings: Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (20 Ч-749) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (20 Ч-749) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (20 Ч-749) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (20 Ч-749) , 3-р салбар Уншлагын танхим (20 Ч-749) , 3-р салбар Уншлагын танхим (20 Ч-749) .
Барааг тодорхойлох, кодлох уялдуудсан системийг хүнсний салбарт ашиглах нь by Долгоржав Ч. Publication: УБ Бит сервис 2004 . 40 х. , Хүний эрүүл мэнддэд сөрөг нөлөө үзүүлж блохуйц гарал үүсэлтэй, өнгө үзэмж, хэлбэр төрхийг сайжруулахын тулд төрөл бүрийн химийн бодис оруулж үйлдвэрлэлсэн, шим, тэжээлт чанараа алдсан, технологийн янз бүрийн арга хувилбараар боловсруулан унаган төрхийг нь гажуудуулсан хэт давслаг, чихэрлэг, нөөшилсөн бүтээгдэхүүний импортыг ялгавартай тарифын аргаар зохицуулах үндэслэлийг боловсруулах, дуураймал болон хуурамч хүнсний бүтээгдэхүүний талаар холбогдох эрхийн актуудад тусгаж өгчээ. 21 см. Holdings: Хотын төв номын сан (65.428 | Д 464) , Хотын төв номын сан (65.428 | Д 464) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.428 | Д 464) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.428 | Д 464) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.428 | Д 464) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.428 | Д 464) , 2-р салбар Уншлагын танхим (65.428 | Д 464) , 2-р салбар Уншлагын танхим (65.428 | Д 464) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.428 Д 464) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.428 Д 464) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.428 Д 464) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.428 Д 464) .
Баян хятад орон, ядуу хятад иргэн by Лан Шэнь Пин Publication: УБ Мөнхийн үсэг ХХК. 2014 . 295 х. , Энэ номонд Хятадын эгэл борчуудын эдийн засгийн амьдралтай шууд холбогдох 16 сэдэв асуудлыг сонгон авч, нарийвчлан тунгааж үзэх болно. Асуудал тус бүрт хамгийн үндсэн асуултыг тавьж, хариуг өгснөөр Хятадын эдийн засгийн талаарх бусад номуудаас ялгарна. Учир нь Хятадын жирийн иргэдэд тулгарч буй асуудлуудын үндэс, мөн чанарыг нь таньж ойлголгүйгээр шийдвэрлэх боломж үгүй юм. 23 см. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (66.3(5Хят) Л 81) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (66.3(5Хят)Л 81) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (66.3(5Хят)Л 81) .
Бизнес эрхлэгчдэд зориулсан мини лавлах № 3 by Дэмбэрэл Самбуугийн Publication: УБ Хэвл.-ийн газар байхгүй 2000 . 72х. , Үр дүнтэй хурлыг хэрхэн зохион байгуулах вэ? Реклам сурталчилгаа ба маркетинг. Төлбөрийн аргууд. Цагийн алдагдал. Удирдлагын зарчмууд. Маркетингийн үндсэн есөн элемент Экспортын захиалга хэрхэн тавих вэ? Бизнес санал хэрхэн тавих вэ? Удирдлагын эрх мэдэл, түүнийг төлөөлүүлэх зарчим. Дэлхийн банк танд зориулж юу хийж чадах вэ? Шуудангаар захиалан худалдан авах хэлбэр. Соёл, ёс заншил өнөөгийн бизнест хэрэхэн нөлөөлдөг вэ? Орос, японы санхүү-аж үйлдвэрийн ямар том бүлгүүд байдаг вэ? Банкны баталгаа ба бонд. Гадаад худалдааны санхүүгийн баримтууд. Хүнс, түргэн хоол болон рестораны франчайзорууд. Алсын зайны банк. Гаалийн татваргүй жижиглэн худалдааны хөгжилт. Технологийн шилжүүлэлтийн тухай. Европын хамгийн нэр хүндтэй компаниудын талаар. Үйлчлүүлэгч зээлээ эргүүлж төлөх чадвартай эсэхийг мэдэх 7 арга 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.290-2 | Б 475) .
Биологийн хими by Думаа Ё. Publication: УБ Согоо нуур 2001 . 348 х , Биологи, хими, анагаах, хөдөө аж ахуй, хүнсний болон биотехнологи, биеийн тамирын мэргэжлээр их, дээд сургууль, коллежид суралцагсдад зориулсан сурах бичиг 29 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.072 | Д 65) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.072 | Д 65) , 1-р салбар Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 4-р салбар Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 4-р салбар Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 3-р салбар Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 3-р салбар Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 2-р салбар Уншлагын танхим (28.072 Д 65) , 2-р салбар Уншлагын танхим (28.072 Д 65) .
Биотехнологи by Ганболд Я. Publication: УБ 2002 . 308 х , энэ номд амьд эсийн үйл ажиллагаа, бүтээгдэхүүн бий болгогч бичил биетийн мөн чанар, ашиг тус, генийн инженерийн үндэс, түүхий эдийн боловсруулалт , ферментацийн технологи, биотехнологийг эм, хүнс, химийн үйлдвэрт хэрэглэх боломж, уураг, фермент амин хүчил, витамин, биободисууд гарган авах аргууд, эсийн нийлэгжилт, байгаль орчинг хамгаалахад биотехнологийн үүрэг зарчмыг тусгасан байна. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (30.16 | Г 214) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (30.16 | Г 214) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (30.16 | Г 214) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (30.16 | Г 214) , Хотын төв номын сан Фонд (30.16 | Г 214) , Хотын төв номын сан Фонд (30.16 | Г 214) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (30.16 | Г 214) , 4-р салбар Уншлагын танхим (30.16 Г 214) , 4-р салбар Уншлагын танхим (30.16 Г 214) , 3-р салбар Уншлагын танхим (30.16 Г 214) , 3-р салбар Уншлагын танхим (30.16 Г 214) , 2-р салбар Уншлагын танхим (30.16 Г 214) , 2-р салбар Уншлагын танхим (30.16 Г 214) , 1-р салбар Уншлагын танхим (30.16 Г 214) , 1-р салбар Уншлагын танхим (30.16 Г 214) .
БНМАУ-д явуулсан үр тарианы таримлын сорт сорилтын дүн by Товуу Л. Publication: УБ УХГ 1987 . 83 х , Манай орны сорт судалгаа, сорилтын хөгжлийн түүхээс. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (42.1 | Т 406) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | Т 406) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | Т 406) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Т 406) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Т 406) , 4-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Т 406) .
БНМАУ-ын нийтийн хоолны хөгжилт 1921-1971 by Дашдэлэг Т., Дамдингочоо Л. Publication: УБ 1972 . 70 хууд. , Энэ номонд нийтийн хоолны улс ардын аж ахуйн эзлэх байр суурь, үйлчилгээний өргөжилтийн тухай 20 см. Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (36.99 | Д 393) , Хотын төв номын сан Фонд (65.9/5МО/42 | Д 393) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.43 | Д 393) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.43 | Д 393) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.43 Д 393) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.43 Д 393) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.43 (Мон) | Д 393) .
БНМАУ-ын хөдөө аж ахуйн таримал ургамлын өвчин, хортон шавьжууд, тэдгээртэй тэмцэх арга   Publication: УБ УХГ 1974 . 119 х. , Ургацыг нэмэгдүүлэх нөөц бололцооны нэг нь хөдөө аж ахуйн таримлыг өвчин, хортны хор нөлөөнөөс хамгаалах явдал юм. 20 см. | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (44.9 | Б 52) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (44.9 | Б 52) , Хотын төв номын сан (44.9 Б 983) , 2-р салбар Уншлагын танхим (44.9 Б 983) , 3-р салбар Уншлагын танхим (44.9 Б 983) .
БНМАУ-ын хөнгөн, хүнсний аж үйлдвэр by Найдан Г. Publication: УБ УХГ 1980 . 127 х. , БНМАУ-ын хөнгөн хүнсний аж үйлдвэрийн анхны суурь тавигдсан нь 22 см. Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (65.30 | Б 823) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.30 | Б 823) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.30 Б 823) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.30 Б 823) , Хотын төв номын сан (65.30 Б 823) , 2-р салбар Уншлагын танхим (65.30 Б 823) .
БНМАУ-ын хөнгөн,хүнсний аж үйлдвэрийн хөгжилт,хэтийн төлөв by Ширнэн Г. Publication: УБ УХГ 1974 . 160 х. , Хөнгөн хүнсний аж үйлдвэр БНМАУ-ын аж үйлдвэрийн чухал салбар мөн 20 см. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.30(5Мон) | Ш 678) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.30(5Мон) | Ш 678) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.30(5Мон) | Ш 678) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.30(5Мон) | Ш 678) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.30/5Мон/ Ш 678) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.30/5Мон/ Ш 678) .
БНМАУ-ын хүн амын өсөлтийн төлөв: Д2 /1963-1980 by Гүр Р., Бадрах Ц. Publication: УБ ШУАХ 1968 . 214 х. , Хүн амыг нас хүйсээр тодорхой жилүүдэд үйлдвэрийн бүтээгдэхүүн хүнс тэжээлийн зүйлээр тогтмол хангах явдал энд гарсан тооцоо зохих ёсоор эх материал болж өгнө. 20.9 см. | 60х92 1/16 Holdings: 3-р салбар Уншлагын танхим (60.7 Г 87) , 3-р салбар Уншлагын танхим (60.7 Г 87) .
БНМАУ-ын хүн амын өсөлтийн төлөв: Д2 1963-1980 by Гүр Р., Бадрах Ц. Publication: УБ ШУАХ 1968 . 214 х. , Хүн амыг нас хүйсээр тодорхой жилүүдэд үйлдвэрийн бүтээгдэхүүн хүнс тэжээлийн зүйлээр тогтмол хангах явдал энд гарсан тооцоо зохих ёсоор эх материал болж өгнө. 20.9 см. | 60х92 1/16 Holdings:
БНМАУ-ын хүнсний аж үйлдвэрийн эдийн засаг by Цэрэндорж Б. ба бус. Publication: УБ УХГ 1984 . 487 х. , Материаллаг баялгийн үйлдвэрлэл бол аливаа нийгмийн оршин тогтнох, хөгжин цэцэглэхийн эх үүсвэр мөн. 20 см. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Ц 969) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Ц 969) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Ц 969) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Ц 969) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Ц 969) , Нийслэлийн ЗДТГазрын номын сан Нийслэлийн ЗДТГазрын номын сан (65.305 Ц 969) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.305 Ц 969) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.305 Ц 969) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.305 Ц 969) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.305 Ц 969) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.305 Ц 969) .
БНМАУ-ын хүнсний аж үйлдвэрийн эдийн засгийн хөгжилт by Дамдин Д. Publication: УБ УХГ 1977 . 155 х. , БНМАУ-ын хүнсний үйлдвэрлэлийн эдийн засгийн бааз 20 см. | 84х108 1/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.304 | Д 271) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.304 Д 271) .
БНМАУ-ын хүнсний ургамлын биохими by Бөндөөхүү Ц. Publication: УБ ШУАХ 1972 . 142 х , Тус орны үр тарианы гол сан хөмрөг буудай, арвайн биохимийн шинж, технологи чанараас гадна уургийн биологийн үнэ цэнэ, бодис солилцооны үндсийг тодорхойлогч уураг түүний аминхүчлийн тоо хэмжээг судалсан олон жилийн шинжилгээний үр дүнг багтаасан. Хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх технологийн горимыг улам боловсронгуй болгох, сортыг зөв сонгож тохирох бүсэд нутагшуулан тариалах, чанарын чиглэлээр селекци явуулах мал сүргийг өл шимтэй тэжээлээр хангах, норм хэмжээг тохируулахад зөвлөмж болох юм. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.1 | Б 661) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Б 661) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Б 661) , Хотын төв номын сан (42.1 Б 661) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.1 Б 661) .
БНМАУ-ын хүнсний ургамлын биохими Боть 1 by Жамсран Жамцын Publication: УБ ШУА 1966 . 262х. , ХҮНСНИЙ НОГООНЫ БИОХИМИ 23см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (28.59 | Б 823) , Хотын төв номын сан Фонд (28.59 | Б 823) , Хотын төв номын сан Фонд (28.59 | Б 823) , 4-р салбар Уншлагын танхим (28.59 Б 823) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Б 823) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Б 823) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Б 823) .
БНМАУ-ЫН ХҮНСНИЙ УРГАМЛЫН БИОХИМИ:БОТЬ 2/ХҮНСНИЙ НОГООНД МИКРОЭЛЕМЕНТИЙН АЧ ХОЛБОГДОЛ by Жамсран Жамцын Publication: УБ ШУА 1969 . 209 ХУУД. , ГАЗАР ТАРИАЛАНГИЙН ПРАКТИКТ МИКРО БОРДООГ ХЭРЭГЛЭХ Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (28.59 | Ж 235) , Хотын төв номын сан Фонд (28.59 | Ж 235) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Ж 235) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Ж 235) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (28.59+42 | Ж 235) .
Бригадын дэвшилт хэлбэр арга туршлага by Оюунчимэг М. Publication: УБ УХГ 1988 . 59 х , Энэ товхимолд хөнгөн хүнсний үйлдвэрийн яамны харъяа үйлдвэрүүдэд энэ дэвшилт хэлбэрийг нэвтрүүлж буй туршлагыг нэгтгэн дүгнэж, ололт амжилтыг дэлгэрүүлэх зорилт тавьжээ. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (65.24 | О 634) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.24 | О 634) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.24 | О 634) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.24 О-634) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.24 О-634) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.24 О-634) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.24 О-634) .
Будаа ногоогоор хийх хоол by Даваахүү Д. Publication: УБ УХГ 1989 . 85 х. , Хүнсний ногоо хадгалах Уул номонд төмс,манжин, шар лууван,хулуу,хурган гуа,чэс, улаан лооль,эрдэнэшиш,мөөгөөр болон төрөл бүрийн будаа,гоймонгоор хийх тухай 20 см. | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Д 121) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Д 121) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Д 121) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , Хотын төв номын сан (36.99 Д 121) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (36.99 Д 121) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 121) .
Бэлжээрийн мал аж ахуйн эдийн засгийн зарим асуудал: БНМАУ болон дэлхийн бэлчээрийн мал аж ахуйт орнуудын жишээнд by Мягмаржав Б. Publication: УБ УХГ 1985 . 196 х. , мал аж ахуйн цаашдын төлвийн зарим асуудал 21 см. Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.325 | М 985) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.325 | М 985) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.325 | М 985) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.325 М 985) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.325 М 985) .
Витаминаар дутагдахгүй гэвэл...   Publication: УБ УХГ 1988 . 126 х. , Энэ номд гэрийн нөхцөлд жимс жимсгэнээр чанамал ундаа , шүүс, компот, нухаш хийх хүнсний ногоог нөөцлөх, дарах, давслах, зууш бэлтгэх арга ажиллагаа эдгээрт тавих ариун цэврийн шаардлага, жимс хүнсний ногоог тарих агротехникийн талаарх зөвлөгөө орсон байна. 16.3 см. | 70х90/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.2 | В 54) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.2 | В 54) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.2 | В 54) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой A - танхим (51.2 | В-54) , 3-р салбар Уншлагын танхим (51.2 В 54) , 1-р салбар Уншлагын танхим (51.2 В 54) , 1-р салбар Уншлагын танхим (51.2 В 54) , 4-р салбар Уншлагын танхим (51.2 В 54) , 4-р салбар Уншлагын танхим (51.2 В 54) , Хотын төв номын сан (51.2 В 54) , 2-р салбар Уншлагын танхим (51.2 В 54) , 2-р салбар Уншлагын танхим (51.2 В 54) .
Витаминт зэрлэг ургамал by Шатар С. Publication: УБ УХГ 1971 . 51 х , Манай орны витаминт ургамлын баялгийг сурталчлах, чухал витаминт ургамлын овог төрлийн бүртгэлийг гаргаж ашиглах зарим боломжийг илрүүлэх, С витаминтай 50 шахам овгийн 180 гаруй, А витаминтай 80 шахам төрлийн ургамлыг талаар товч дурджээ. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Ш 332) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Ш 332) .
Газар тариалангийн үйлдвэрлэлд мөрдөх технологийн заавар зөвлөмж   Publication: УБ УХГ 1988 . 143 х , Ургамал газар тариалангийн эрдэм шинжилгээний хүрээлэнгийн эрдэмтэд, эрдэм шинжилгээний ажилтнуудын олон жилийн шинжилгээ-судалгааны үр дүнгээр боловсруулагдсан зөвлөмж, технологи, зааврыг эмхтгэжээ. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.4 | Г 161) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.4 | Г 161) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (41.4 | Г 161) , Хотын төв номын сан (41.4 Г 161) , 2-р салбар Уншлагын танхим (41.4 Г 161) , 2-р салбар Уншлагын танхим (41.4 Г 161) , 3-р салбар Уншлагын танхим (41.4 Г 161) , 3-р салбар Уншлагын танхим (41.4 Г 161) , 4-р салбар Уншлагын танхим (41.4 Г 161) , 4-р салбар Уншлагын танхим (41.4 Г 161) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Уншлагын танхим (41.4 Г 161) .
Говьд төмс хүнсний ногоо тариалах зөвлөлгөө by Хишгээ Н. Publication: УБ УХГ 1974 . 77 х. , Говь нутгийн байгаль цаг уурын өвөрмөц нөхцөлд төмс, хүнсний ногоог тариалахад шаардагдах агротехникийн бүх ажиллагааг оруулж өглөө. 19.5 см. | 84х108/32 Holdings: 3-р салбар Уншлагын танхим (42.343 Х 376) .
Гуатан ногоо by Оросоо Ш. Publication: УБ "Батхийморь" ХХК 2013 . 80 х , Манай эх оронд тарьж ургуулахад биологийн шаардлагын хувьд тааламж муутайд тооцогдох гуатан ногоог тарьж ургуулах талаар. 20 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 О-467) , Хотын төв номын сан Фонд (42.3 О-467) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.3 О-467) .
Гэр ахуйн нөхцөлд хүнсний ногоо тарих, хадгалах, боловсруулах by Жүрмэд Ц. Publication: УБ УХГ 1976 . 23 х. , Хүнсний ногоо төмсний таримлаас арвин их ургац авахад тэдгээрийг шаардлагатай дулаан, гэрэл, ус агаар, тэжээлийн бодисоор хангах явдал чухал. 19.8 см. | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | Ж 948) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.34 Ж948) .
Гэрийн нөхцөлд нарийн боов хийж сурах арга by Урианхай Ц. Publication: УБ УХГ 1983 . 57 х. , Сэвсгэр зуурмагаар хийх нарийн боов Амтат зуурмагаар хийх нарийн боов Хачир бэлтгэх Зарим төрлийн жимсний чанамал бэлтгэх тухай 22 см. | 84х108/32 Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.86 | У-486) , 1-р салбар Уншлагын танхим (36.86 У-486) , 4-р салбар Хүүхдийн уншлага (36.86 У-486) .
Гэрийн нөхцөлд хүнсний ногоо тарих боловсруулах by Волоож Д. Publication: УБ УХГ 1975 . 80 х , Айл өрхийн хүн бүр ногоо тарихад тусламж болгож, манай орны хөрс цаг уурын нөхцөлд сайн ургадаг голлох ногоо, тэдгээрийн хүнс тэжээл, эмчилгээний ач холбогдол, түүнийг ургуулах хялбар арга, ургацыг зөв ашиглах талаар Зүүнхараагийн УГТ ЭШ Хүрээлэнд (1963-1970) онуудад хийгдсэн сорилт судалгааны ажлын дүн, өөрийн орны ахмад ногоочид, ах дүү социалист орнуудын эрдэмтэд, ногоочдын туршлага зэрэгт тулгуурлан эл товхимлыг бичжээ. 17 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (42.34 | В-68) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.34 | В 68) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.34 В 68) , 3-р салбар Уншлагын танхим (42.34 В 68) .
Гэрийн нөхцөлд хүнсний ногоо, жимс тариалах аргачилсан зөвлөмж by Цагаанбулаг Ш. Publication: Сүхбаатар Сэлэнгэ аймгийн "Хангай" хэвлэх үйлдвэр УҮГ 1994 . 36 х , Уг номонд гэрийн нөхцөлд зарим жимс, ногоог тариалах аргачлал оржээ. 18 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (42.3 | Ц 126) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Ц 126) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (42.3 | Ц 126) , Хотын төв номын сан (42.3 Ц 126) , 2-р салбар Уншлагын танхим (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Ц 126) , Багануур дүүргийн уншлагын танхим Фонд (42.3 Ц 126) .
Доцент, ХYДС-ийн хүндэт профессор Чойндонгийн Онгоодой: Эрдэм шинжилгээний бүтээлийн эмхтгэл   Publication: УБ Соёмбо принтинг 2007 . 263 х. , Монгол хоол хүнс хоолны бүтэц 20.6 см. Holdings: Хотын төв номын сан (36.99 | Д 578) , Хотын төв номын сан (36.99 | Д 578) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Д 578) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (36.99 | Д 578) , 2-р салбар Уншлагын танхим (36.99 | Д 578) , 3-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 578) , 4-р салбар Уншлагын танхим (36.99 Д 578) .
Дугуйн спортын уралдааны дүрэм by Цэвэлмаа Ш. Publication: УБ УХГ 1972 . 52х. , засмал замын дугуйн уралдааны төрөл, уралдах байдал, бөөн гараа, олон өдрийн, бартаат замын /кросс/ уралдаан, хоол хүнс, дагалдах хөсөг тээвэр, дүрэм, шүүгч 14 см Holdings: Хотын төв номын сан Фонд (75.7 | Д 632) , Хотын төв номын сан Фонд (75.7 | Д 632) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (75.7 | Д 632) , 2-р салбар Уншлагын танхим (75.7 Д 632) .
Дэлхийн бэлчээрийн мал аж ахуй-олон улсын аялал жуулчлалын зах зээлд.- by Мягмаржав Б. ба бус Publication: УБ.: Ном хур, 2012 . 350 х. , Бэлчээрийн мал аж ахуй манай гарагийн 4 томоохон тивд уудам нутгийг эзэлдэг. Түүний нэг хэсэг нь нүүдлийн аж ахуй юм. Чухамдаа олон оронд байдаг стратегийн ач холбогдол бүхий экологийн цэвэр бүтээгдэхүүнийг хүн амын хүнсэнд нийлүүлж буй цөөхөн салбарын нэг нь нүүдлийн мал аж ахуй болж байна. Энэ ном дэлхийн бэлчээрийн мал аж ахуй ба олон улсын аялал жуулчлал, мал аж ахуйн харьцуулсан судалгааны үр дүн ба аялал жуулчлал, дэлхийн бэлчээрийн мал аж ахуй ба бренд бүтээгдэхүүн, олон улсын аялал жуулчлал гэсэн үндсэн 3 хэсэг, нийт 8 бүлгээс бүрдэнэ. 21 см Holdings: Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.325 М 985) , Хотын төв номын сан Чөлөөт сонголттой Б - танхим (65.325 М 985) , 4-р салбар Уншлагын танхим (65.325 М 985) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.325 М 985) , 3-р салбар Уншлагын танхим (65.325 М 985) , Хотын төв номын сан Фонд (65.325 М 985) .
 <<  <  1  2  3  ...  5    >>
Log in to create new lists.
Хаяг: Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын нийтийн төв номын сан, Сөүлийн гудамж-7, Сүхбаатар дүүрэг, 14251, Улаанбаатар хот, Монгол улс.
Утас:+976-70115700, 70116809 | Факс:+976-70115703