Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын Нийтийн Төв Номын Сангийн Kаталог
Ulaanbaatar city Public Library Catalog

Normal view MARC view ISBD view

Хүнсний бүтээгдэхүүний хөргөлтийн технологи

by Дэлэг С.
Published by : BCI (УБ) Physical details: 252 х 25 см ISBN:9789996256936. Year: 2013
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
Ном - Books Ном - Books Хотын төв номын сан
Чөлөөт сонголттой Б - танхим
36-9 Д 894 (Browse shelf) 60572 Available 160772
Ном - Books Ном - Books Хотын төв номын сан
Чөлөөт сонголттой Б - танхим
36-9 Д 894 (Browse shelf) 60573 Available 160773

Энэхүү номонд мах, сүү, төмс, хүнсний ногоо зэрэг хүнсний бүтээгдэхүүнийг хөргөх, хөлдөөх, хадгалах технологийн онолын үндэслэл, оновчтой хэмээн үзэж байгаа өнөөгийн технологийн горимын талаар тусгахыг зорьжээ.

ном зүй. х. 251-252

Click on an image to view it in the image viewer

Хаяг: Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын нийтийн төв номын сан, Сөүлийн гудамж-7, Сүхбаатар дүүрэг, 14251, Улаанбаатар хот, Монгол улс.
Утас:+976-70115700, 70116809 | Факс:+976-70115703