Жимс жимсгэнэ, төмс хүнсний ногоо, мөөг тариалах, боловсруулах, хадгалах арга технологи
by Авдай Ч., Батсүх Н.
Published by : Өнгөт хэвлэл (УБ) Physical details: 94 х. 20 см. Year: 1997 List(s) this item appears in: Дэлхийн хүнсний өдөртItem type | Current location | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 42.34 А 17 (Browse shelf) | 1910 | Available | 353653 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 42.34 А 17 (Browse shelf) | 1911 | Available | 353654 | |
![]() |
2-р салбар Уншлагын танхим | 42.34 А 17 (Browse shelf) | 1912 | Available | 353655 | |
![]() |
3-р салбар Уншлагын танхим | 42.34 А 17 (Browse shelf) | 2782 | Available | 452571 | |
![]() |
3-р салбар Хүүхдийн уншлага | 42.34 А 17 (Browse shelf) | 3432 | Available | 473432 | |
![]() |
4-р салбар Хүүхдийн уншлага | 42.34 А 17 (Browse shelf) | 2163 | Available | 562163 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 42.34 А 17 (Browse shelf) | 11520 | Available | 571347 | |
![]() |
4-р салбар Уншлагын танхим | 42.34 А 17 (Browse shelf) | 11521 | Available | 571348 | |
![]() |
Хотын төв номын сан | 42.34 А 17 (Browse shelf) | Available |
Browsing 4-р салбар Shelves , Shelving location: Уншлагын танхим Close shelf browser
Төрөл бүрийн жимс жимсгэнэ, төмс хүнсний ногоо мөөг тариалах арга технологи боловсруулан ундаа, шимүүс, чанамал, нунжмаг, амтат дарс зэрэг олон төрлийн үнэт бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх төмс, хүнсний ногоо мөөгийг зоорилох, давслах, дарах, хатаах зэргээр хадгалах, гэрийн нөхцөлд олон төрлийн дарс хийх аргын тухай орууллаа.