Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын Нийтийн Төв Номын Сангийн Kаталог
Ulaanbaatar city Public Library Catalog

Normal view MARC view ISBD view

Хүнсний микробиологийн үндэс

by Даваадорж Б.
Additional authors: Ариунаа Ж.
Published by : Согоо нуур (УБ) Physical details: 211х. 24 см. Year: 2000 List(s) this item appears in: Дэлхийн хүнсний өдөрт | Вирусын тухай унших, судлавал зохих номууд
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    average rating: 0.0 (0 votes)
Item type Current location Call number Copy number Status Date due Barcode
Ном - Books Ном - Books Хотын төв номын сан
Чөлөөт сонголттой Б - танхим
36 | Д 121 (Browse shelf) 20517 Available 20519

Микробиологийн шинжлэх ухааны түүхэн хөгжил. Микробиологийн үндэс. Микроорганизмын орчин үеийн ангилал зүйн үндэс. Прокариот микроорганизм. Эукариот микроорганизм /мөөгөнцөр/. Дрожж. Вирус ба фаг. Бодисын солилцооны тухай ойлголт. Анаэроб микроорганизм /исэл/. Фотосинтез ба хемосинтез. Физикийн хүчин зүйл. Химийн хүчин зүйл. Биологийн хүчин зүйл. Халдвар ба дархлаа /иммунитет/ Хүнсний халдвар. Үйлдвэрийн эрүүл ахуй, шаардлага

Хаяг: Д.Нацагдоржийн нэрэмжит Улаанбаатар хотын нийтийн төв номын сан, Сөүлийн гудамж-7, Сүхбаатар дүүрэг, 14251, Улаанбаатар хот, Монгол улс.
Утас:+976-70115700, 70116809 | Факс:+976-70115703